wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Danske Mesterskaber tilbage til at blive afviklet på en dag - næsten. Læs mere om konceptet og hent DM invitationen.

Den 3. weekend i august, kommer der til at være megen aktivitet på og omkring søen i Bagsværd. Om lørdagen skal der afholdes kortbane DM 2017, og søndag roes der Skolekaproning og udtagelser til Baltic Cup. Udover udtagelser til Baltic Cup og Skolekaproningen, vil der om søndagen være 6 danske mesterskabsløb for U23 roerne. Der roes løb i singlesculler, dobbeltsculler og toer uden, for både piger og drenge.

Tilmeldingen til de Danske Mesterskaber 2017 er nu åben, og via linket til højre kan du komme direkte til Regattahæftet, hvorfra du kan se årets løbsliste og tilmelde dig.

Kortbane DM 2017, løber af stablen lørdag d. 19 August på Bagsværd sø. I år afvikles kortbane DM efter et nyt, gammelt koncept. Efter et fælles ønske fra et KU Seminar og de danske kaproningsklubber, er det blevet vedtaget, at kortbane DM i år skal afvikles over en dag i stedet for to som det har været gjort tidligere.

Nogen vil mene, at kortbane DM ligger noget tidligere i år, end det har gjort før og det er der en ganske logisk forklaring på.

Senior VM afholdes i år i Florida fra d. 24 september til d. 1 oktober, det betyder at mange af de danske seniorroere som skal deltage i VM vil være rejst på træningslejr det meste af september måned, og derfor ikke have mulighed for at komme hjem og ro DM i september.

Det nye, gamle koncept bringer mesterskaberne tilbage til hvordan de var førhen.
Det er den gamle DM afviklingsform som er tilbage i år, og dermed også den gamle løbsrækkefølge.