wave Created with Sketch.
Præsentation af DRCs trænerteam


Mads Haubro:
Cheftræner for Dame-gruppen i DRC;
Overordnet ansvarlig for den samlede aktivitet og opnåelse af mål for landsholdet i roning, herunder ansvarlig for at skabe resultater i dame-gruppen. Dette inkluderer overordnet strukturering og planlægning samt daglig træning af gruppen.

Desuden gennem seminarer, træningsfællesskaber og samarbejde med ungdomslandstræner og sportschef, at sikre de overordnede retningslinjer og træningsfilosofier bliver spredt ud til resten af det danske kaproningsmiljø.

Email: mhp@roning.dk 
Tlf: +45 40 56 90 70


Henrik Mortensen:
Assistent-træner for Dame-gruppen i DRC;

Henrik fungerer som assisterende landstræner til i samarbejde med den ansvarlige landstræner at forestå træningen af den gruppe af atleter, der anvises af Sportschefen. Træneren refererer til Sportschefen.

Træneren indgår i det sportslige ledelsesteam på DRC og er sammen med øvrige landstrænere og Sportschefen ansvarlig for den samlede aktivitet og opnåelse af mål for landsholdet i roning. Henrik samarbejder med Mads Haubro om træningen og udviklingen af kvindelandsholdsgruppen. Han er tilknyttet letvægtsroerne og forestår deres træning.

Email: hmo@roning.dk
Tlf: +45 40 55 92 39


Thomas Poulsen:
Landstræner i Herre-gruppen for let og tung.
Sammen med Landstræner Jens Vilhelmsen  skal Thomas skabe resultater for Herregruppen, let og tung og og de er sammen ansvarlige for gruppens samlede aktiviteter samt opfyldelsen af målsætninger.  Dette inkluderer den overordnede strukturering og planlægning samt daglig træning af gruppen.

Thomas er i samarbejde med ungdomslandstræner og sportschef ansvarlig for at videreføre de overordnede retningslinjer og træningsfilosofier ud til resten af det danske kaproningsmiljø.

Email: Tpo@roning.dk
Tlf: +45 20 67 95 02


Jens Vilhelmsen:
Landstræner i Herre-gruppen for let og tung.
Sammen med Landstræner Thomas Poulsen  skal Jens skabe resultater for Herregruppen, let og tung og og de er sammen ansvarlige for gruppens samlede aktiviteter samt opfyldelsen af målsætninger.  Dette inkluderer den overordnede strukturering og planlægning samt daglig træning af gruppen.

Jens er i samarbejde med ungdomslandstræner og sportschef ansvarlig for at videreføre de overordnede retningslinjer og træningsfilosofier ud til resten af det danske kaproningsmiljø.

Email: jennerv@hotmail.com
Tlf: +45 20 64 73 24

 


Nils Henrik Stene:
Ungdomslandstræner med ansvar for U-18, U-19, U-23 landsholdet.

Ungdomslandtræneren har i primær grad fokus på at udvikle talenter som kan danne fundament for Danmarks olympiske satsning i fremtiden. Herunder indgår ansvaret for at planlægge og afholde samlinger for enkelte træningslejre såvel som internationale ungdomsregattaer for ungdomslandsholdene. Stene indgår i et tæt samarbejde med talentkoordinator Anders Tranberg Andreasen i forhold til talent-udviklingen i dansk roning, som også inkluderer et tæt samarbejde med Kraftcentrene, hvor Stene har ansvaret for at uddele den viden og erfaring, som man sidder inde med i DRC.

Email: nhs@roning.dk
Tlf: +45 51 92 08 51

 

Anders Tranberg Andreasen:
Talentkoordinator,
Indgår i et tæt samarbejde med Ungdomslandstræner Nils Henrik Stene i forhold til talent-udviklingen i dansk roning. Dette inkluderer et tæt samarbejde med Kraftcentrene, hvor Anders og Stene har ansvaret for at uddele den viden og erfaring, som man sidder inde med i DRC.

Anders har endvidere ansvaret for det kommunale samarbejde såvel som projekter som ”Talent 2020”, ”ATRO”, TUE og anti-doping.

Email: ata@roning.dk
Tlf: +45 22 66 52 26