wave Created with Sketch.
Præsentation af DRCs trænerteam


Mads Haubro:
Cheftræner for Dame-gruppen i DRC;
Overordnet ansvarlig for den samlede aktivitet og opnåelse af mål for landsholdet i roning, herunder ansvarlig for at skabe resultater i dame-gruppen. Dette inkluderer overordnet strukturering og planlægning samt daglig træning af gruppen.

Desuden gennem seminarer, træningsfællesskaber og samarbejde med ungdomslandstræner og sportschef, at sikre de overordnede retningslinjer og træningsfilosofier bliver spredt ud til resten af det danske kaproningsmiljø.

Email: mhaubro@gmail.com
Tlf: +45 40 56 90 70

 

 


Brian Richardson:
Cheftræner for Herre-gruppen, let og tung.
Overordnet ansvarlig for aktiviteter omkring det samlede mål, at skabe resultater for herregruppens lette og tunge roere. Dette indbefatter den daglige træning samt struktureringen og planlægningen af deres sæson i henhold til den målsætning, der er sat for roerne.

Desuden gennem seminarer, træningsfællesskaber og samarbejde med ungdomslandstræner og sportschef, at sikre de overordnede retningslinjer og træningsfilosofier bliver spredt ud til resten af det danske kaproningsmiljø.

Email: richardsonk6@gmail.com
Tlf: +45 41 18 22 78

 


Jens Vilhelmsen:
Assisterende landstræner i Herre-gruppen for let og tung.
Sammen med Cheftræner Brian Richardson skal Jens skabe resultater for Herregruppen, let og tung og og de er sammen ansvarlige for gruppens samlede aktiviteter samt opfyldelsen af målsætninger.  Dette inkluderer den overordnede strukturering og planlægning samt daglig træning af gruppen.

Jens er i samarbejde med ungdomslandstræner og sportschef ansvarlig for at videreføre de overordnede retningslinjer og træningsfilosofier ud til resten af det danske kaproningsmiljø.

Email: jennerv@hotmail.com
Tlf: +45 20 64 73 24

 


Nils Henrik Stene:
Ungdomslandstræner med ansvar for U-18, U-19, U-23 landsholdet.

Ungdomslandtræneren har i primær grad fokus på at udvikle talenter som kan danne fundament for Danmarks olympiske satsning i fremtiden. Herunder indgår ansvaret for at planlægge og afholde samlinger for enkelte træningslejre såvel som internationale ungdomsregattaer for ungdomslandsholdene. Stene indgår i et tæt samarbejde med talentkoordinator Anders Tranberg Andreasen i forhold til talent-udviklingen i dansk roning, som også inkluderer et tæt samarbejde med Kraftcentrene, hvor Stene har ansvaret for at uddele den viden og erfaring, som man sidder inde med i DRC.

Email: nhs@roning.dk
Tlf: +45 51 92 08 51

 

Anders Tranberg Andreasen:
Talentkoordinator,
Indgår i et tæt samarbejde med Ungdomslandstræner Nils Henrik Stene i forhold til talent-udviklingen i dansk roning. Dette inkluderer et tæt samarbejde med Kraftcentrene, hvor Anders og Stene har ansvaret for at uddele den viden og erfaring, som man sidder inde med i DRC.

Anders har endvidere ansvaret for det kommunale samarbejde såvel som projekter som ”Talent 2020”, ”ATRO”, TUE og anti-doping.

Email: ata@roning.dk
Tlf: +45 22 66 52 26