wave Created with Sketch.
Støt din roklub og få samtidig et skattefradrag

Dansk Forening for Rosport har en gavegiro-ordning, hvor privatpersoner og virksomheder kan donere et beløb til Dansk Forening for Rosport.

Hvis du anfører dit personnummer i donationen, indberetter DFfR dette til SKAT og beløbet vil automatisk fremgå på din elektroniske selvangivelse fra SKAT.

Med et beløb er du med til at sikre, at Dansk Forening for Rosport kan bevare denne ordning. Med fastholdelse af ordningen har vi dokumentation for, at klubber og forbund kan modtage arvebeløb uden at betale arveafgift.

Pengegaven kan doneres til en bestemt klub

Donationen er som udgangspunkt anonym og givet til Dansk Forening for Rosport. Ønsker man at donere penge til almenvelgørende formål i en bestemt klub, kan man anføre sit ønske.

Donationen via bankoverførsel:

Reg. nr. 4180
Kontonr. 1552198
med oplysning om navn, adresse, personnummer og eventuelt ønske om hvilken klub, der skal modtage donationen.

Donation via MobilePay

Du kan også donere penge via MobilePay. Man taster bare telefonnummeret 22 86 02 77 i app’en, oplyser sit navn, sin adresse, og den klub man ønsker beløbet betænkt til i tekstfeltet. Hvis man gerne vil gøre donationen fradragsberettiget skal man også skrive sit cpr-nummer i tekstfeltet og slå funktionen “skattefradrag ved donationer” til. Du kan læse den fulde vejledning til donation via MobilePay til højre.

DFfR laver indberetningen til SKAT, og gaven vil automatisk fremgå på din årsopgørelse. Husk derfor altid at oplyse dit CPR-nr.

Der er ingen bagatelgrænse for pengegaven.

Betingelser

For at en donation kan blive fradragsberettiget for giveren, skal giveren oplyse CPR-nr. og adresse ved donationen. Donationer kan gives anonymt.

Virksomheder kan også donere et beløb – de skal oplyse deres cvr nummer.

Beløbet som en donor donerer må ikke være betaling for opnåelsen af en rettighed. Eksempelvis betaling af kontingent, bådleje eller deltagelse i arrangementer.

Hvornår bliver pengene udbetalt?

Klubber, der bliver betænkt i 2018, modtager midlerne primo februar 2019.
Hvis en person donerer pengene ad flere omgange, så tæller det kun for en donation pr. cpr-nummer.