wave Created with Sketch.
Støt din roklub og få samtidig et skattefradrag

Dansk Forening for Rosport har en gavegiro-ordning, hvor privatpersoner og virksomheder kan donere et beløb til Dansk Forening for Rosport.

Med et beløb er du med til at sikre, at Dansk Forening for Rosport kan bevare denne ordning. Med fastholdelse af ordningen har vi dokumentation for, at klubber og forbund kan modtage arvebeløb uden at betale arveafgift.

Pengegaven kan doneres til en bestemt klub

Donationen er som udgangspunkt anonym og givet til Dansk Forening for Rosport. Ønsker man at donere penge til almenvelgørende formål i en bestemt klub, kan man anføre sit ønske.
Hvis man ønsker, at en klub får oplyst navn på giver, så skal man anføre dette ved donationen. Ellers vil modtager kun få oplyst eventuelle donationer i et samlet beløb.

Donationen via bankoverførsel:

Reg. nr. 4180
Kontonr. 1552198
med oplysning om navn, adresse, personnummer og eventuelt ønske om hvilken klub, der skal modtage donationen. Husk at angive om klubben må få oplyst, at donationen kommer fra dig. 
Løber du tør for tegn i overførselsteksten, kan du altid sende en mail til bogholder Anne Monrad på [email protected] og angive dato for overførsel og beløb, samt ønsket følgetekst. Så sørger hun for, at klubben får de oplysninger du ønsker. 

Betingelser

For at en donation kan blive fradragsberettiget for giveren, skal giveren oplyse CPR-nr., navn og adresse ved donationen.

Virksomheder kan også donere et beløb – de skal oplyse deres cvr nummer.

Beløbet, som en donor donerer, må ikke være betaling for opnåelse af en rettighed. Eksempelvis betaling af kontingent, bådleje eller deltagelse i arrangementer.

Hvornår bliver pengene udbetalt?

Klubber, der bliver betænkt i 2022, modtager midler primo august 2022 (1. runde udbetalinger, for beløb indbetalt i 1. halvår af 2022) eller primo februar 2023 (2. runde udbetalinger, for beløb indbetalt i 2. halvår af 2022)
Hvis en person donerer pengene ad flere omgange, så tæller det kun for en donation pr. cpr-nummer.