wave Created with Sketch.
Herunder kan du finde informationer om internationale coastalmesterskaber, samt info om tilmelding

Primærfoto: Benedict Tufnell, World Rowing

Gennem en rosæson, er der flere muligheder for at deltage i internationale stævner i coastal. Både disciplinen ‘endurance’ og Beach Sprint.

Mange af de internationale stævner er World Rowing medarrangør på, og en del af de arrangementer de har i kalenderen kan du få overblikket over her.
De tæller bl.a.:

  • World Rowing Coastal Championships (WRCCH)
  • World Rowing Beach Sprint Finals (WRBSF)
  • European Rowing Coastal & Beach Sprint Championships

Deltagelse

I forbindelse med deltagelse i både EM og VM i hhv. Beach Sprint og Coastal er der ikke etableret landshold i DFfR.

Hvert år deltager flere danske hold i Coastal VM.
For at sikre, at de sportsligst stærkeste hold bliver repræsenteret, fungerer Danish Open Coastal Rowing som ”udtagelsesregatta”.

Kun klubhold fra medlemsklubber under Dansk Forening for Rosport kan deltage i mesterskaberne. Er der flere danske både tilmeldt i samme løb, vil der fra DFfRs side blive tildelt et ”ranking” nummer. Ranking sker primært på baggrund af resultater til Danish Open Coastal Rowing, hvor placering nr. 1 er ranking nr. 1 osv. i hver bådtype.

Ønsker man at deltage i coastal VM, uden at have deltaget i Danish Open Coastal Rowing, vil man blive ranket EFTER de hold, som har deltaget i ”udtagelsesregattaen”.
I tilfælde af ekstraordinære omstændigheder vil DFfR’s coastaludvalg i samråd med DFfR’s kaproningsudvalg sekundært rangere ud fra en sportslig vurdering.

Tilmeldingsprocedure:

Hos Dansk Forening for Rosport, kan jeres hold udelukkende få hjælp til tilmelding af hold til coastal VM (WRCCH), gennem det officielle World Rowing-system.
Det er den deltagende klubs ansvar at håndtere booking af fly, hotel/overnatning, transport af både/leje af både, indrejseregler/visum, forsikringer og alle andre praktiske foranstaltninger i forbindelse med deltagelsen i til internationale mesterskaber i coastal og beach sprint.

Generelt ved deltagelse i internationale mesterskaber: 

Vær opmærksom på, at hvis du tager medikamenter, som er på dopinglisten, skal du have en dopingattest hos Anti Doping Danmark.
Besøg antidoping.dk