wave Created with Sketch.
Er du på jagt efter en efterskole med roning på skoleskemaet, så læs med her

Lægården:

På Idrætsefterskolen Lægården behøver du ikke opgive din ro-drømme, bare fordi du gerne vil have den store oplevelse, det er at gå på efterskole med alle de muligheder det giver for at få nye venner og minder for livet. På Lægården kan du kombinere et efterskoleophold med roning på elite-niveau. Vi samarbejder med Holstebro Roklub, så hvis du bliver tilknyttet Lægårdens Rolinje, vil du blive trænet af erfarne instruktører fra roklubben. På Lægårdens rolinje får du mindst 5 ugentlige træninger og deltager derudover i regattaer i Danmark og udlandet. På Lægården har vi en lærer ansat til at koordinere din træning med hverdagen på skolen, så din skolegang og træning bliver overskuelig for dig.

Træningen i roklubben indeholder både træning på vand, roning i ergometer, styrketræning, undervisning i ernæring og mental træning, og er for dig som har drømme om at nå langt med din roning.

Har du lyst til at vide mere og læse mere om hvordan du på Lægården kan kombinere roning med et fedt år på efterskole, så find link til skolens hjemmeside i højre side/i bunden af siden her.

Sports Academy Denmark:

Odense Roklub og Sports Academy Denmark

Sports Academy Denmark har et tæt og unikt samarbejde med Odense Roklub. Vi kan derfor tilbyde dig at blive en del af et fantastisk træningsmiljø i Odense Roklub, mens du er elev på Sports Academy Denmark.

Som dedikeret roer vil alt din træning foregå i Odense Roklub. Her vil du møde engagerede og dygtige trænere og blive en del af et velfungerende og stærkt træningsmiljø. Sammen med andre dedikerede roere, har du mulighed for at udvikle dig på allerhøjeste niveau. I løbet af året vil vi være i tæt samarbejde med Odense Roklub, så du som atlet oplever sammenhæng og koordinering i din hverdag. Vi vil følge dig på nært hold i din klubtræning, stævner m.m. og glæde os til at lære dig at kende som atlet og ungt menneske.

Odense Roklub

Odense Roklub har igennem de seneste to årtier været arnestedet for flere verdensklasseatleter, der senere har taget medaljer ved både verdensmesterskaber og olympiske lege. Med sin placering ved Odense kanal kan roere i Odense Roklub ubesværet træne på Danmarks ubestridt bedste ro-farvand: rolige og trygge forhold om sommeren og (næsten altid) isfrit om vinteren.

Efterskolen Lindenborg:

Er du på vej på efterskole……om et eller to år, så skal du læse videre 😊

På Efterskolen Lindenborg tilbyder vi roning i samarbejde med Lindenborg roklub

Efterskolen Lindenborg ligger naturskønt i bakkelandskab ned til Lejre vig tæt på Roskilde. Vi har det perfekte ro vand, som vi udover roning også bruger til kajak, sup-board og vindsurfing. Alle kan begynde på roning og lære at ro, mens man er på efterskole. Du bliver god til at samarbejde og vil mærke hvordan der kommer fart i båden, når man arbejder sammen.

Kender du til roning, kan du udover ro træningen med efterskolen være med på klubroningen. I roning bruger du næste alle muskelgrupper og det sker under kyndig vejledning med instruktørerne fra Lindenborg Roklub. Rotræningen kræver mod og vilje, vores instruktører tilrettelægger træning så den passer den enkelte. Vi tager på roture, hvor du kommer til at opleve naturen og Roskilde fjord, men også at håndtere, hvad du gør, hvis det blæser op og vejret bliver hårdt. I samarbejde med Lindenborg Roklub kan vi tilbyde alt fra singlesculler til 8 med styrmand, hvis I er gode på holdet.

I den periode, hvor vejret er ustabilt og det er vinter, træner vi ikke på vandet men i skolens fitnessrum, hvor vi har 9 ergometer, som vi laver rospinning på. Vi træner og deltagere i nogle ergometer- konkurrencer, så vi er klar til det bliver forår og vi kan komme på vandet igen.

Har du lyst til at vide mere, så kig forbi vores hjemmeside eller Facebook find link i højre side/i bunden af siden her.

Du kan altid kontakte os på [email protected]

 • Læs mere om Efterskolen Lægården
  Klik her
 • Hent folder fra Efterskolen Lægården
  Klik her
 • Besøg Sports Academy Denmark
  Klik her
 • Hent folder fra Sports Academy Denmark
  Klik her
 • Besøg Efterskolen Lindenborg
  Klik her
 • Find Efterskolen Lindenborg på Facebook
  Klik her
 • Kontakt:
  Marianne Stæhr
  Udviklingskonsulent – kurser og ungdom
  Tlf.: +45 24 42 28 55