wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Kom til sjovt Vandsport-event og Åbent hus ved Thorsminde Coastalklub

Thorsminde Coastal Roklub og DFfR Coastal Rowing Center – Havet og Fjordens Hus holder Åbent Hus alle dage i perioden lørdag d. 23. juli til og med fredag d. 29. juli. Arrangementet foregår fra kl. 10.00 – ca. 17.00, tirsdag og torsdag dog fra kl. 10.00 – ca. 20.00.

Gæster, turister og andre interesserede kan afprøve rosportens mange muligheder – både på land og på vand. Roere fra ind- og udland, opfordres til at besøge Thorsminde og deltage i Åbent Hus-arrangementet.

Kom frisk, og besøg klubben og centret. Der er medlemmer til stede, til en snak om coastalroning, roklubben, medlemskab, rosport og hvis vejrguderne er gavmilde, vil der være mulighed for en prøvetur i vores forskellige bådtyper på Nissum Fjord sammen med en instruktør fra klubben. Roere udefra kan også ro ture på egen hånd i området, blot rettigheder fra egen roklub dokumenteres.

Vandsport event-uge i Thorsminde er også:

Aktiviteter for børn og voksne på land og vand gennem hele ugen: Der er krabbefiskekonkurrence, der bygges tømmerflåder og der dystes i en kapsejlads. Børnene kan også finde en sørøverskat!

Vandsport-eventet tager udgangspunkt i Nissum Fjords lavvande, hvor du fx kan prøve Stand Up-surfing, sejle kano og kajak eller surfe med en fastgjort skærm. Der vil være konkurrencer på vandet og professionelle kitesurfere laver opvisninger. Thorsminde Redningsstation viser også redningsaktivitet.

Vandsport-eventet gennemføres i et samarbejde mellem Thorsminde Camping, Dansk Forening for Rosport, Thorsminde Coastal Roklub og Havet og Fjordens Hus.

Coastal
Foto: Niels Iversen.

Gæsteroere, der ønsker indkvartering ved Thorsminde Naturskole / Havet og Fjordens Hus i forbindelse med arrangmentet, bedes skrive til [email protected].

Yderligere information findes på Thorsminde Roklubs egen hjemmeside eller på deres Facebookside. Derudover kan Thorsminde Coastal Roklub kontaktes på telefon: +4529828120.