wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Skal ud have udvidet dine færdigheder i coastalbåden i 2024?

Vi fortsætter succesen fra sidste år, og udbyder igen i år CoastalCamps!

CoastalCamps er læring, inspiration, færdigheder og vidensudveksling fokuseret omkring coastalroning.

Hver camp har et overordnet tema, som sætter rammen for campens aktiviteter, der altid indeholder roning på vandet i coastalbåde, men derudover har som formål at inspirere og udvikle dig som roer/instruktør/træner – til gavn for dig selv og/eller dit virke hjemme i roklubben.

Hver camp er unik – temaet sætter rammen, og instruktørerne forbereder et program og en tidsplan, men indholdet formes af instruktørernes viden og passion i samspil med deltagernes engagement, forudsætninger og nysgerrighed.

I rosæsonen 2024 er der indtil videre planlagt følgende camps:

  • “Teknik og bølger” i Skive Roklub den 27.-28. april, find tilmeldingen
  • “Ræs og regatta” i Aarhus Roklub den 10.-11. maj, find tilmeldingen
  • “Ræs og regatta” i Middelfart Roklub den 28.-29. juni, find tilmeldingen
  • “Leg og lær – ny i coastal” i Nyborg Roklub den 29.-30. juni

CoastalCamp “Teknik og bølger” har fokus på roteknik i coastalbåde, dvs. bl.a. fremdrift, balance, stabilitet og samarbejde. Der vil være et særligt fokus på, hvordan roteknik, samarbejde og bølgeforståelse kan trænes og efterhånden gå op i en højere enhed, så det at ro i bølger – i enhver retning – bliver lige så naturligt som at ro på fladt vand. Vi kan ikke garantere, at der kommer bølger i weekenden, men vi kan garantere, at du kan få to lærerige og hyggelige dage.
Roning sker i dobbeltcoastals C2X, men der indlæres også roteknik i roergometer.

CoastalCamp “Ræs og regatta” har fokus på roteknik i coastalbåde, men også forberede dig på at deltage i coastalregattaer, dvs. vi arbejder med starter, bøjevendinger og navigation på en coastalbane.
Roning sker i dobbeltcoastals C2X, men der indlæres også roteknik i roergometer.

CoastalCamp “Leg og lær – ny i coastal” har fokus på tryghed i coastalbåde, lære at ro med 2 årer, kæntrings-/entringsøvelser, og mulighed for at prøve forskellige coastalbåde: dobbeltfirer C4x+, dobbeltcoastal C2X og solo C1x.