wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Tag på coastal kursus med DFfR.

Alle, der er nysgerrige på coastal roning, kan deltage i forbundets kommende coastal kursus den 16.-18. juni i Kalundborg Roklub. Det er udmeldingen fra underviserne – Kate og Jesper Skavin samt Niels Ryhding.

”…Vores mål er at give deltagerne en sikker coastal udfordring, der matcher deres niveau. Det betyder, at nybegyndere skal lære det basale med indstilling af rig, årer og svirvel samt roteknik i bølger” fortæller underviser Kate Skavin, der til dagligt ror coastal på Øresund.

”…Mere erfarne coastal roere vil møde større udfordringer og eksempelvis komme ud i større bølger og samtidig lære at håndtere en redningssituation. Dem, der er nysgerrige på coastal kaproning, skal lære at ro på en coastal kaproningsbane og lave vendinger omkring et mærke. Erfarne coastal roere vil også få tips og tricks til, hvordan de kan lære ”faget” fra sig”.

Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 4. juni. Kurset koster kr. 1650,- og der er fuld forplejning undervejs. Kalundborg Roklub tilbyder mulighed for overnatning.