wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Drømmer du også om at blive en bedre masters roer? På MastersCamp2023 får du kvalificeret træningsvejledning, mulighed for at lave ro-aftaler på tværs af klubberne og måske afprøve nye konstellationer. MastersCamp er din mulighed for at blive en del af et lærerigt træningsfællesskab.

Hvem kan deltage?
Alle masters roere kan deltage. Du skal IKKE have roet i mange år for at være med. Du skal heller IKKE have mange resultater på dit ro-CV. Men du SKAL have lyst til at træne mellem 3-6 gange om ugen. Du SKAL have lyst til at blive bedre, og du skal også meget gerne have lyst til at ro kaproning.

Overnatning
Vi indlogerer op på Ringsted vandrehjem, som ligger 12 minutters kørsel fra Ringsted Ro-og Kajakklub. Overnatningen foregår i 3-4-6 personers værelser og i køjesenge. Samtlige senge er denne gang taget i brug og vi kommer til at bo lidt tæt. DFfR deltager ikke aktivt i fordelingen af værelserne.

Indtjekning på Ringsted Vandrehjem er mulig fra fredag kl. 15-17:30.

Udtjekning fra Ringsted Vandrehjem skal foretages senest søndag kl. 10:00. Det er muligt at få opbevaret sin bagage på vandrehjemmet til efter andet træningspas søndag eftermiddag.

Ringsted Ro- og Kajakklub, klubhus og faciliteter
Klubben står til rådighed for MastersCamp. Der er store græsplæner til trailere og både, og der er to flydebroer, der kan benyttes. Der er vand og slange til vask af både og et lille værksted til små reparationer. Klubben har meget begrænsede bade- og omklædningsfaciliteter, men et pænt stort klublokale med borde og stole til ca. 40 personer og gratis WiFi. Der er en pæn stor offentlig parkeringsplads lige ved klubben.

Klubben arrangerer affaldshåndtering, men det forventes at deltagerne sorterer affaldet som anvist.

Både
Du/I medbringer selv egen båd(e), og bestemmer dermed selv hvilken bådtype du/I ønsker træning i.

Sekretariatet opfordrer deltagerne til selv at arrangere fælles bådtransport.

Trænerteamet
Du/I vil blive coachet af trænere, der alle har international erfaring både som roer og træner.

I trænerteamet er blandt andet Bent Fransson, Per Rasmussen og Jørgen Andersen.

Pris
Det koster 2350,- per person for overnatning, fuld forplejning, coaching og træningsprogrammer.

Tilmelding
Der er kun 55 pladser på MastersCamp2022.

Tilmelding er åben fra 17.04 og lukker den 01.06.2023.

Tilmelding er bindende, og deltagergebyret refunderes ikke ved afmelding. Vi opretter en venteliste, og i tilfælde af afbud er den enkelte selv ansvarlig for at finde en anden som vil overtage pladsen samt udgifterne. Eftertilmelding er IKKE muligt.

Trikot og T-shirt
Athletes Own har designet et super elegant trikot og en tilhørende T-shirt.
Tøjet bestilles og afregnes direkte hos Athletes Own.

Gå direkte til bestilling her

Splashfighter er pt ikke på lager, men kan bestilles og leveres ved MastersCamp. Skriv venligst dette i kommentarfeltet ved chek out.

Sikkerhed på søen
På Haraldsted Sø er der god plads til alle. Søen er 5 km lang og befærdes stort set kun af Ringsted Ro- og Kajakklub og en lille Sportsfiskerklub. Begge klubber støtter op om arrangementet og vil give plads for MastersCamp. Endvidere er Haraldsted Sø beskyttet af bakker, bevoksning og pynter, så det næsten altid er muligt at finde læ. Omvendt kan man også få lov til at træne og øve i pænt store bølger enkelte udsatte steder langs søen, hvis der er kraftig vind fra WNW eller ESE-retning. Trænerteamet vil vurdere vejret og afgøre fra dag til dag, hvor på søen træningen bedst kan finde sted. Det kan i værste fald betyde, at man måske skal ro op til 2 km i hård sø, indtil man er kommet rundt om den første pynt, hvor der er læ.

Der gælder trafikregler for søen, som Ringsted Ro- og Kajakklub har udarbejdet, og der er bøjer på søen, som hjælper med at separere både, der ro hhv. den ene og den anden vej på søen. Kajakker holder sig normalt helt inde langs søkanten. Der vil blive briefet om reglerne på den første dag.

Der er førstehjælpskasser og hjertestarter i umiddelbar nærhed af klubhus og bådebroer. Nærmeste akut skadestue er Slagelse.

Forsikring
Alle deltager på eget ansvar, og den enkelte bærer selv ansvaret for at have dækkende forsikringer for roer og materiel både under transport samt roning på vand.