wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Tilmeldingen til de gratis førstehjælpskurser med fokus på livredning på vand er nu åben

Bemærk: Alle spørgsmål vedr. tilmelding skal rettes til Kristian Nielsen fra DKF. Mail: [email protected] & tlf.: 40 91 05 13.

Tidligere har du kunnet læse om den store portion penge, DFfR og DKF har fået fra Tryg Fonden til at udbyde førstehjælpskurser til danske for- og baglænsroere.

Pilotkurset er blevet afholdt med stor succes, og nu er tilmeldingsmodulet til de første førstehjælpskurser åben.

Du kan komme med! Hver dansk roklub og kajakklub kan sende to-tre af deres medlemmer afsted på kursus, hvor de blandt andet bliver undervist i livreddende førstehjælp i inrigger og kajak. På alle kurser er der 16 pladser, men på nogle af kurserne er der kun otte pladser reserveret til roere, da de resterende pladser er forbeholdt kajakroere. Dette fremgår tydeligt på tilmeldingssiden.

Hvis du kunne tænke dig at komme afsted på kursus skal du tilmelde dig via DKF’s tilmeldingsmodul, oversigten over kurser, og link til tilmelding finder du her.

Bemærk: kurset er gratis, de 150kr du skal betale, dækker forplejning under kurset.

Sådan tilmelder du dig

Her er en video som guider dig igennem hele tilmeldingsprocessen

Hvornår er der kurser?

Besøg siden her, der finder du en liste med kommende kurser – siden opdateres løbende.

Fakta om kurserne

  • Rammen for kurset er Dansk Førstehjælpråds funktionsuddannelse ”Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i søsport” (8 timer). Kurset lever op til søfartsstyrelsens krav til sikkerhedsinstrukser og skal tages i forbindelse med instruktøruddannelserne i kano / kajak.
  • Alle kursister får udstedt et kursusbevis fra Dansk Førstehjælpsråd.
  • Undervisningen vil være så virkelighedsnær som muligt. En del af kurset vil derfor foregå i og ved bådene.
  • Alle deltagere får en folder, med tips til livgivende førstehjælp i båden, med hjem. Hensigten er, at roerne skal dele og udbrede denne viden med egne klubkammerater.
  • Dansk Folkehjælp er udvalgt til at afvikle kurserne.