wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Gør som Horsens, Ribe, Faaborg og Hellerup Dame Roklubber. Brug eRoning til at rekruttere nye medlemmer.

Horsens, Ribe, Faaborg og Hellerup Dame Roklub har bevist at det kan lade sig gøre. At rekruttere nye medlemmer i vinterhalvåret. De fire roklubber har har haft to medlemmer på et eRonings Coach kursus. Det er vigtigt med to personer, så al arbejdet og viden ikke ligger på én person. Derudover har de fået lidt ekstra kærlig hjælp til vinterrekruttering. De har fået sparring til selv at designe kunderejsen for nye medlemmer i deres roklub. De har ladet sig inspirere af et introduktionsforløb for nye roere, som vi har sammensat. Og de håndplukker i de rekrutteringsmaterialer som vi har udarbejdet. Naturligvis er det nærliggende at stille sig selv spørgsmålet, virker det?

Det enkle svar er ja. De fire roklubber har tilsammen haft 50 nye igennem deres introforløb, og der er kun et par stykker der er faldet fra. Resten har meldt sig ind i roklubberne. De nye skal igennem en god vintertræning, fokus skal være på integration i klubbens miljø og når vi får lidt varmere vejr, retter vi fokus ud mod vandet. Vi venter altså til at tale om roning på vand til de nye er blevet en del af roklubben.

Hvad er en eRonings Coach?

Måske har du lagt mærke til at vi har introduceret et nyt begreb – eRonings Coach. Et 6 timers kursus, hvor deltagerne lærer at spotte de 3 mest udbredte fejl samt får værktøjer til hvordan fejlene skal rettes. Den sidste del af kurset handler om rekruttering.

Formålet med kurset eRonings Coach kurset er at uddanne en, og rigtig gerne flere, fra en roklub som vil tage ansvar for eRoningen og være den fysiske instruktør i lokalet. En eRonings Coach skal fremme motivationen i træningslokalet og hjælpe med korrekt roteknik, så ingen får skader.

Vi er klar til at dele al denne viden med jer, så I også kan bruge eRoning som redskab til rekruttering af nye medlemmer. I får værktøjerne på vores eRonings Coach kurser. Vi har stadig plads på 2 af vores kurser i januar måned-.

Læs mere om eRoningsCoach kurset her. Det er på samme link du finder tilmelding.