wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Vil du være med til at udvikle og løfte Danske Studenters Roklubs dame afdeling? Så er her chancen for at blive en del af et trænerteam der arbejder med at udvikle kaproere til at præstere på deres højest mulige niveau.

Som træner for damerne i DSR vil du blive en del af et trænerteam der sparrer og hjælper hinanden på tværs.

Stillingen

Stillingen er på deltid med en arbejdsbyrde der svinger alt efter sæson, samt hvilke opgaver man vælger at kaste sig over.

Der vil være rig mulighed for at præge stillingen og der er fleksibilitet ift. Arbejdsbyrden, da vi er åbne for at ansætte mere end en træner hvis det rigtige sæt af kvalifikationer på den måde bliver opnået.

Som træner i DSR vil dit primære fokus være på:

  • Udvikling af eksisterende roere – i samarbejde med de øvrige trænere, samt sparring på tværs af roklubber.
  • Medvirke til at opdyrke og udvikle nye ro talenter.
  • Deltagelse til regatta i ind/ udland.
  • Træningslejre i Ind/ udland.

Det skal understreges dette ikke er et job man tager primært for lønnens skyld, man kan til gengæld regne med at få udgifter ifm. Ind-/ udlandsophold som træningslejr/ regatta mv. dækket.

Den nuværende gruppe af damer består primært af yngre roere, hvor af en del forventes at deltage i projektbåde under DRC med trænere fra både DSR og andre klubber.

Din baggrund

Du har formentlig deltaget i kaproning på et niveau hvor du har deltaget i regatta’er i både Danmark og udlandet. Du kan lide nye udfordringer i en organisation hvor der er mulighed for at tænke nyt i en ellers traditionel sport. Du er ikke bange for at sige din mening, men evner at se problemstillinger fra andre vinkler. Endelig skal du trives med at samarbejde med mange mennesker fra ca. 18-19 år og op. Du formår at få det bedste frem i roerne uanset niveau, fra begyndere til roere med international erfaring.

Kontakt

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende kan du tilkendegive din interesse, ved at sende et kort skriv til [email protected] eller ved at ringe på tlf. 26 10 01 51 til Kaproningschef Martin Schjerning.

Har du i øvrigt spørgsmål vedrørende stillingen er du meget velkommen til at kontakte Martin Schjerning.

Vil du vide mere om DSR’s kaproningsafdeling har vi et manifest vi arbejder efter:

https://docs.google.com/document/d/1Cgq69xFeqRKu3yRB61Y_AK-niXjkSqi79YmIxe-dXic/edit?usp=sharing

DSR gør det generelt godt på kaproningsbanerne og vandt i 2017 72 guldmedaljer.