wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
En mindre roklub er ikke en hindring for fondsansøgninger og udvikling af roklubbens materiel

En mindre ulykke satte ekstra gang i processen om at optimere de manuelle løft til var til dagligt i klubben, og dermed sikre bedre forhold til at løfte klubbens både. Selvom Amager Ro- og Kajakklub er en mindre roklub var ambitionerne høje, da klubben ønskede at opgradere deres hejsesystem.

Der blev nedsat en arbejdsgruppe, der skulle arbejde med fondsansøgningerne til netop det nye hejsesystem de søgte roklubben.

”Arbejdsgruppen besøgte forskellige roklubber for at se, hvilke hejsesystemer de forskellige leverandører havde udviklet til andre roklubber. Vores mål var at sikre et system, der kunne hindre materiel- og personskade, og samtidig sikre at der kunne afholdes arrangementer i bådhallen selvom hejsesystemet var installeret.”

Fortæller Brian Povlsen fra Amager Ro- og Kajakklub.

Klubben søgte ti fonde og fik penge fra fire forskellige, hvilket gjorde det muligt at sikre ikke kun to men tre hejsesystemer til klubben.
Brian Povlsen er glad for resultatet og håber at processen kan inspirere andre mindre roklubber rundt i landet siger han:

”Jeg synes, det er en vigtig historie at fortælle. At en lille klub som os, også har mulighed for at kunne sikre sig fondsansøgninger og dermed udvikle klubbens materiel, faciliteter og ikke mindst sikkerheden.”

Alt i alt endte klubben med at få 260.000,- fra fire forskellige fonde, hejsesystem som klubben endte med at vælge er et med specielle bærearme, som sidder på bådhallens vægge, og dermed sikrer fri gulvplads til klubbens arrangementer.

Klubben var i dialog med tre forskellige leverandører i forbindelse med projektet omkring et nyt hejsesystem og endte med at vælge Jesper Nielsen – Jnindustrimontage.dk.

Det betød at de kunne få bygget hejsesystemet efter klubbens specifikke behov, som selvfølgelig har en indvirken på prisen, men i den grad har været det værd. Klubben har en ret høj bådhal, og derfor har de fået bygget et system, som gør det muligt for dem at hejse op i 3 lag, hvilket giver 4 både i højden, hvor den øverste hylde er outrigger.

Skal I have installeret et nyt hejsesystem i jeres klub, så er Amager Ro- og Kajakklub klar til at dele yderligere ud af deres viden og erfaringer med projektet.

På billedet her kan du se hejsesystemet, der er monteret inde på væggen. Her mangler det øverste lag at blive monteret.