wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Vil du være med til at fortsætte dansk ronings succes ved VM og OL?

De danske eliteroere præsterer på højt niveau i den internationale elite. Ved det seneste OL i Rio vandt Danmark to medaljer og ved VM 2017 en medalje. Det er ambitionen med Dansk Forening for Rosports elitearbejde på Danmarks Rocenter (DRC) at fortsætte og gerne udbygge med flere resultater på højeste internationale niveau.

DRC mangler en assistenttræner til trænerteamet for landsholdet, som består af fire trænere. Skal den træner være dig?

Jobbeskrivelse:

Vi har behov for en assistenttræner, som er indstillet på at arbejde i et team og løfte en krævende indsats for at skabe de bedst mulige betingelser for de danske landsholdsroere.

Med udgangspunkt i den enkelte roers niveau skal du være med til at udvikle landsholds­roeren trin for trin til det niveau, der kræves for at være med i kampen om internationale topplaceringer. Udviklingsarbejdet sker med afsæt i erfaringerne, den røde tråd og kulturen, som har skabt danske roere i verdensklasse over mange år, og du skal være med til at videreudvikle den kapacitet for fremtiden.

En stor del af træningstiden består i at planlægge og varetage den praktiske træning på vand og land for at udvikle roerens fysik og tekniske færdigheder til at få fart i båden.

En anden vigtig funktion for dig er at understøtte udviklingen af roerens personlige kompetencer, der er nødvendige for at klare sig internationalt. Det gælder balancen mellem livet som eliteroer og det øvrige liv (Life Skills), indsigt i træning, planlægning, at tage ansvar for egen udvikling og anvendelse af de mentale redskaber. Derfor skal du være god til at inspirere og motivere roerne gennem dialog baseret kommunikation.

Du indgår i et koordineret samarbejde med den øvrige stab på DRC, med Team Danmarks tilknyttede eksperter og de øvrige personer omkring roeren i klub og kraftcentre.

Endelig er det vigtigt, at du er parat til at arbejde med din egen udvikling og samarbejdet i teamet.

Din baggrund:

 • Har relevant træneruddannelse og er indstillet på videreuddannelse
 • Har international trænererfaring indenfor roning
 • Har erfaring med træningsplanlægning og holdsætning
 • Har erfaring med træning af roere i sculler- og en åres både
 • Kan kommunikere på dansk og engelsk

Som person forventer vi at du:

 • Har personlig gennemslagskraft og er god til at kommunikere med dine omgivelser
 • Har lyst til at arbejde med unge mennesker
 • Trives med en del rejseaktivitet i Danmark og udland
 • Har passion for eliteidræt
 • Kan arbejde selvstændigt og som en del af et team
 • Kan motivere og inspirere
 • Er parat til at søge viden og personlig videreudvikling

Ansættelsesvilkår:

Din daglige arbejdsplads er på Elitecenteret, Skovalleen 40 i Bagsværd. Stillingen er som udgangspunkt berammet til en ¾-tidsstilling. Du skal være parat til at arbejde udenfor almindelig arbejdstid i hverdage og i weekender.

I løbet af året er landsholdet på træningslejre i udlandet og deltager ved flere regattaer i både ind- og udland, hvor det er forventet at du deltager. Der er 50-70 rejsedage om året.

Lønniveau:
Løn efter kvalifikationer

Kontaktperson:
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sportschef Finn Trærup-Hansen på: 2484 2801 eller mail [email protected]

Sidste ansøgningsfrist:
Onsdag 13. december kl. 13:00. Ansøgninger bedes sendt til sportschef Finn Trærup-Hansen på [email protected]

Ansættelsessamtaler:
Uge 51

Opstart:
Snarest muligt