wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
DRC testregatta arrangeres af Danmarks RoCenter og afvikles på Bagsværd Sø.

Nu er der ikke længe til dette års udgave af Testregattaen finder sted.
Tilmeldingerne ser rigtig flotte ud og vi glæder os til nogle gode løb. Her følger nogle praktiske informationer.

Som følge af mange tilmeldinger i singlesculler af letvægtsherrer, har vi valgt at udvide løbslisten med løb i denne klasse.

Ønsker man at stille op i LM1x skal man:

  1. Oplyse det til Thor på: [email protected] senest torsdag d. 28/9-2023
  2. indvejes én gang om dagen maks. 2 timer/mindst 1 time før starten.
  3. Den officielle vægt opstilles fredag aften i Centeret på 1. sal. Hvor indvejning tillige sker.

Afmeldinger ved sygdom på første dagen vil ikke ændre lodtrækningen, kun hvis antallet af deltager kræver en ny heatopdeling.
Resultater vil blive opdateret i regattasystemet, og lodtrækninger tillige.
Meldinger om ændringer af baner, udskydelser eller andet vil ske via WhatsApp så sørg venligst for at have downloadet App’en når I ankommer som mandskabsleder/træner.
Tidsplanen følger herunder, men vil løbende blive opdateret. Eventuelle afmeldinger bedes oplyst til sportschef Thor Juul Kristensen på mail: [email protected] senest fredag aften kl. 18:00.

Årets Testregatta afholdes på Bagsværd sø.
Alle danske roere, der ønsker at komme i betragtning til DRC for sæsonen efteråret 2023 til efteråret 2024, og de U23 roere, som ønsker at komme i betragtning til U23 VM og EM i 2024, skal deltage i DRC Testregattaen på Bagsværd sø d. 7. – 8. oktober 2023. Derudover skal der indrapporteres en officiel ergometertest i perioden 1. august til 15. oktober 2023.

Formålet med DRC testregatta og ergometertest er at tydeliggøre, hvad der i første omgang kræves for at blive en del af Danmarks Rocenter (OL-niveau), og hvordan man kommer i betragtning til U23-landsholdet. Testregattaen og ergometertesten har ligeledes til formål at danne grundlaget for udtagelse til bruttolandsholdet i DRC samt U23. Endelig er den også en mulighed for en ekstra kaproningsregatta i Danmark.

Den fulde information om Testregatta 2023, samt ergometertest findes via link i høre side / i bunden af siden her.

Plan for løbsafvikling:

Indledende lørdag fra 9.00 – 10.00 med forbehold for at der varsles en start allerede fredag aften. Opsamling lørdag fra 16.30 – 18.00 Semifinaler og evt. små finaler søndag fra 9.00 – 10.00 A-finaler og resterende små finaler søndag fra 14.00 – 15.00 Der forbeholdes ret til at ændre tidsrummene.