wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Ingen sommerlejre i 2019 men vi vender stærkt tilbage i 2020

I år har vi desværre valgt ikke at afholde den årlige Landslejr og Ouriggercamp. Det er vores oplevelse, at aktiviteterne ikke er tilstrækkeligt attraktive for vores målgruppe. Selve formålet med de to lejre, er at give flest mulige unge fra flest mulige klubber, en god og udfordrende oplevelse med roning. Hvad enten det er i inrigger eller outrigger.

Med 13 deltagere på én lejr og 14 deltagere på den anden i 2018, mener vi ikke at aktiviteterne løfter denne opgave godt nok. Derfor har vi i forbundet besluttet, at købe os selv tid til at skabe et bedre tilbud, og der vil derfor ikke blive planlagt sommerlejre i 2019.

Nyt tilbud allerede klar 

Men det betyder ikke, at ungdomsaktiviteterne er gået helt i stå. Vi genopliver det årlige Vintertræf, så sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 17.-19. januar 2020. Vi er i gang med at planlægge en weekend med alsidige og rorelevante aktiviteter for ungdomsroere i alderen 10-18 år, med fokus på at skabe netværk mellem klubberne.

Sommeraktivitet tilbage i 2020 

Vi glæder os til vi kan offentliggøre en ny sommerferieaktivitet i 2020, og vi lover at den bliver ventetiden værd. Vi forstår skuffelsen hos de klubber, som loyalt har benyttet sig af vores sommerlejre. Men vi håber I vil holde skruen i vandet, og se frem til næste sommer, ligesom vi gør.