wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Masser af hygge og roning på årets sommercamp

Billeder: Marianne Stæhr og Regitze Rønstrup

I uge 30 havde roere fra Tissø, Jels, Slesvig, Stevns og Næstved sat hinanden stævne i Bagsværd Roklub, til den årlige Sommercamp for ungdomsroere i DFfR-regi.

I de seks dage som campen varede, havde de unge roere glæde af hinanden på kryds og tværs af klubber, samtidig med at de fik roet en masse kilometer på vandet. I år var der outrigger og inrigger på programmet, hvor bådene var stillet til rådighed af Lyngby Roklub, mens Bagsværd Roklub dannede rammen om lejren og teltpladsen.

Foto: Regitze Rønstrup

Gennem hele ugen, var stemningen blandt de unge roere god. Alle var hjælpsomme både med både, roning og madlavning. De var gode ved hinanden og inkluderende, og der var god stemning hele ugen.

Med som ledere på lejren var DFfRs Marianne Stæhr, Lyngbys Mikkel Justiniano, Tissøs Sabrina Christiansen (på billedet), samt Tobias Flø fra Furesø og Michael Stein fra Humlebæk

Det var ikke kun ungdomsroerne som kunne mærke den gode stemning, også Regitze Rønstrup der er medlem og kommunikationschef i Bagsværd Roklub, kunne mærke den gode stemning i klubben, da hun var forbi en af dagene:

“Som medlem og bruger af Bagsværd Roklub har det været en stor fornøjelse og glæde at komme i klubben i sommercampugen, hvor vi er blevet mødt af så mange skønne unge mennesker og deres ledere. Alle har bare har været så søde og positive, og det ser ud som om alle har nydt det. Det har vi også.”

Der blev naturligvis også taget et fællesfoto af alle deltagerne på lejren.