wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Hvem skal være årets Grønne Klub i Dansk Forening for Rosport?

Så er det tid til at vi skal have fundet årets Grønne Klub i DFfR, så vi kan overrække diplomet og de medfølgende 10.000 kr. Nordborg Roklub, Nykøbing Sj. Roklub og Odder Roklub har vundet i de forgangne år, og nu skal vi have kåret dette års vinder. Derfor er det nu tid til at du skal indstille din klub til prisen.

Prisen skal belønne det gode initiativ og fortælle den gode historie til resten af vores klubber og til det danske samfund. Det betyder at intet initiativ er for småt eller for stort. Det er tanken og handlingen der tæller – ikke størrelsen på projektet. Rent strategisk skal prisen anvendes til at skabe fokus og positiv omtale af miljøarbejdet ude i klubberne, men mest af alt skal miljøprisen naturligvis bruges til at nedsætte miljøbelastningen, og i sidste ende bidrage til at vi roere passer godt på den natur vi færdes i og gerne vil blive ved med at færdes i fremtiden.

Hvem kan indstilles?
Man kan som klub blive kandidat til prisen hvis man opfylder følgende kriterier og er blevet indstillet indenfor deadline:
• En klub som i det forgangne år har gjort en ekstraordinær indsats på miljøområdet
• Indsatsen kan være alt fra installering af solceller, tiltag på energiområdet, afholdelse af miljøaktiviteter (f. eks samler affald på søen) eller lign.
• En klub kan kun vinde prisen én gang i løbet af de sidste tre år.

Hvordan indstiller jeg en klub?
Frem til 1. oktober 2016 kan nomineringer indsendes til DFfR på [email protected].
Nomineringen skal indeholde en kort beskrivelse af klubbens miljøtiltag (gerne med billeder) samt kontaktoplysninger på de personer i klubben som står bag miljøforbedringen. Man kan nominere sin egen klub eller en anden klub til Grøn Klub-prisen 2016. Det vigtigste er blot at klubben kan opfylde ovennævnte kriterier.
Grøn Klub-prisen 2016 uddeles i efteråret 2016