wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Nu har DU mulighed for at vise, hvor stor pris du sætter på den indsats, som din træner gør for dig i din klub.

Af DRC Pressechef Svend Bertil Frandsen

Hvis du går rundt med et ønske om, at vise din træner, hvor meget du værdsætter den indsats, som han eller hun ligger for dagen, så har du muligheden nu.

For første gang overrækkes prisen som ”Årets Træner” i forbindelse med DfFR´s Award arrangement den 24.november i år. Og hvis du gerne vil gøre dit for, at din træner kan løbe med den prestigefyldte pris, så får du nu muligheden for, at indstille din træner til den nyindstiftede pris.

Hver dag ydes der i de danske roklubber på tværs af landet et fremragende stykke trænerarbejde, der ligger til grund for den store talentmasse, motionsglæde og generelle kærlighed til sporten, som findes i dansk roning.

Det er derfor vigtigt, at bringe trænerne frem i rampelyset og fremhæve dem for deres positive indsats og engagement. Og det vil DfFR gerne benytte lejligheden af i forbindelse med Award arrangementet, der afholdes hos DSR.

Kriterierne for at blive indstillet til prisen er følgende:

1) Træneren har gennem sin indsats og sit engagement skabt en bemærkelsesværdig udvikling blandt roere og hold
2) Træneren har gennem sin indsats og sit engagement udviklet eller fornyet træningsmiljøet, hvori træneren er aktiv

Ligegyldigt om man satte sig i en dobbeltsculler for et par måneder siden, eller har været fast på vandet gennem de sidste ti år betyder ikke noget i forhold til at indstille din træner. Ung som gammel, erfaren som uerfaren, alle, der er medlemmer i en roklub har mulighed for at indstille deres træner til prisen.

Indstillingen (som du finder via linket højre side) skal udfyldes senest mandag 15. oktober 2018, kl. 20:00.

Blandt de indstillede udvælger talentkoordinator Anders Tranberg Andreasen , DfFRs udviklingskonsulent Ole Søgaard, samt en repræsentant for de aktive roere og en klubtræner tre kandidater, der nomineres til Årets Træner.

Efter de tre nominerede bliver offentliggjort, kan du stemme på dem (på roning.dk) helt ind til 19. november 2018. Vinderen offentliggøres og prisen bliver overrakt ved Award arrangementet den 24.november.

God fornøjelse!


DFfR Award Night er sponseret af: