wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
32 klasser skal deltage i finalen i Danmarks Stærkeste Klasse, som afholdes til Skole OL finalen i Aarhus torsdag og fredag

På torsdag og fredag skal den endelige dyst om titlen som Danmarks Stærkeste Klasse 2017 stå! Torsdag er det seksten 6. klasser der skal i maskinerne i en dyst om at være de hurtigste på de 4000m. og få medaljer om halsen. Hurtige skift og samarbejde er afgørende for at ro den hurtigste tid og eleverne har været i skarp træning. Fredag bliver det de seksten 7. klasser der skal i romaskinerne og i samarbejde med deres klassekammerater kæmpe om medaljerne og titlen som Danmarks Stærkeste Klasse 2017. Vi er sikre på at der er blevet trænet benhårdt i romaskinerne og finpudset taktik frem mod finalen, så eleverne er klar til at give den max gas til konkurrencerne!

Danmarks Stærkeste Klasse er blevet en del af Skole OL og over fire dage afvikles der på Aarhus Stadion konkurrencer i bueskydning, svømning, atletik og roning. Ikke mindre end 9.000 elever fra 4.-7. klasser deltager i løbet af de fire dage. Til ro-konkurrencerne deltager der i alt knap 700 elever!

Roklubberne har gjort et fantastisk stykke arbejde i forbindelse med Danmarks Stærkeste Klasse og flere lærere roser deres samarbejde med roklubberne i løbet af skoleåret. 29 klubber har i år samarbejdet med skoler og vi håber at endnu flere får lyst til at være med næste år!

Vi ser frem til nogle fantastiske finaledage og ikke mindst til at opleve elever, lærere og roklubbers engagement og gejst når dysten om titlen som Danmarks Stærkeste Klasse 2017 skal stå.

/Ronja & Louise, RoBattle

Sådan så det ud da finalen løb af stablen i 2016