wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Har du mod på en udfordring, vil du være med til at sikre flere ro- og kajakfaciliteter i hele landet, samt endnu bedre adgang til vandet for den organiserede idræt, og kan du begå dig i et felt blandet af kommuner, forbund, organisationer, klubber, og mange andre interesser – er det dig vi har brug for!

For at realisere visionen, om flere og bedre idrætsfaciliteter ved vandet, har Dansk Forening for Rosport (DFfR og Danmarks Kano og Kajak Forbund (DKF) indgået et strategisk samarbejde, som skal sikre realisering af visionen. Vi har derfor brug for en ny kollega, som sammen arbejde målrettet på området, således, at vi når vores formulerede mål.

Primære arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse og gennemførsel af koncepter og projekter for vandaktiviteter og baneanlæg til konkurrencer
  • Kortlægning og udarbejdelse af plan for fremtidige facilitetsprojekter ved og på vandet
  • Samarbejde med relevante parter i forhold til realisering af visionen
  • Samarbejde med klubberne i forhold til påvirkning af lokale og regionale instanser om idrætsfaciliteter på vandet
  • Analyse af idrætsfaciliteter ved og på vand inden for roning, kano og kajak

Om dig:

  • Dokumenteret konkret viden og erfaring i forhold til arbejdet med udvikling af idrætsfaciliteter
  • Erfaring med at arbejde med aktiv interessevaretagelse i forhold til kommunerne
  • Er ekstrovert og entreprenant i din tilgang, samtidigt med at du følger dine projekter helt til dørs
  • Kender til livet i en politiskstyret organisation, og er i stand til at netværke og samarbejde på tværs af forbund, kommuner, klubber og organisationer med frivillige og professionelle

Desuden vil det være en fordel, at du har kendskab til idrætsverdenen – gerne kajak- og roklubber er god til at formidle tekniske forhold.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling i to af Danmarks mest vindende forbund, med mulighed for at sætte et stort aftryk på fremtidens idrætsaktiviteter på vand. Stillingen er en projektansættelse for 3 1/2 år i en deltidsstilling på 60 % af en fuldtidsstilling i årene 2018 – 2021 og med mulighed for fleksible arbejdstider.

Den formelle ansættelse vil være i DFfR med base i DFfRs hus ved Bagsværd Sø. DFfR står også for den daglige ledelse, men du vil ligeledes være tilknyttet DKFs kontor i Idrættens Hus i Brøndby.

Aften-/weekendarbejde kan forekomme, og adgang til bil vil være nødvendigt.
Løn efter kvalifikationer og konkret forhandling.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, et selvstændigt og udviklende job med gode arbejdskollegaer samt kørselsordning m.m.

Ansøgning       
Ansøgningsfristen er 26. juni kl. 10.00, hvorefter ansættelses samtaler afholdes den 27. og 29. juni 2018. Ansættelse pr. 1. august 2018 eller snarest herefter. Ansøgning sendes til [email protected]

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Kim Mejnert Frydensbjerg på tlf. 2463 3772 ([email protected]) eller Christian Jacobsen på 43291094 ([email protected])

Hvem er vi?

DFfR og DKF er to nationale forbund, som arbejder for at fremme roning og kajakroning på alle niveauer i Danmark.
Du kan læse mere om vores organisationer på www.roning.dk og www.kano-kajak.org