wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Sæt ekstra pris på din træner - indstil ham/hende til Årets Træner 2019

DFfR Award Night afvikles i 2019 for anden gang, og igen i år skal der uddeles en række priser til det garanteret festlige arrangement i Danske Studenters Roklub d. 30. november.

Igen i år vil DFfR gerne hylde det fremragende trænerarbejde, som der hver dag ydes i danske roklubber rundt omkring i landet. Det er blandt andet, det trænerarbejde som er med til, ikke blot at udvikle talentmassen i dansk roning, men også grundlaget for motionsglæden og den generelle kærlighed til sporten som findes i dansk roning.

Er det din træner, som har fortjent at blive Årets Træner 2019?

Uanset om det er en fantastisk evne til, og forståelse for, at træning og skole skal passe sammen, eller om det er en særlig tilstedeværelse og et godt træningsmiljø, eller måske er det noget helt andet som du værdsætter mest hos din træner, så kan du indstille ham/hende til prisen som årets træner 2019.

Prisens formål er at sætte fokus på og hædre en træner, som gennem sæsonen på fremragende vis og gennem sin gerning har haft en særlig betydning for udvikling af roere, hold og træningsmiljø med følgende kriterier, som grundlag:

  • Træneren har gennem sin indsats og sit engagement skabt en bemærkelsesværdig udvikling blandt roere og hold.
  • Træneren har gennem sin indsats og sit engagement udviklet eller fornyet træningsmiljøet, hvori træneren er aktiv.

Du kan nå at indstille den træner, du synes fortjener prisen frem til d. 3. oktober 2019. Kom direkte til indstillingsformularen via linket i højre side/i bunden.