wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Den 3. og 4. december afholdes U23-samling i Odense, hvor landets bedste U23-roere mødes forud for sæson 2017.

Landets bedste U23-roere inviteres til at mødes i Odense forud for sæson 2017 den 3. og 4. december. Roerne der inviteres til samling er nøje udvalgt på baggrund af deres præstationer ved testregattaen og ergometertest i oktober. Listen over roere, som forventes at møde op til samlingen i Odense kan findes via linket til højre

Programmet for weekenden og de tilhørende praktiske informationer bliver sendt til de involverede klubber og kraftcentre i en særskilt mail.

Fra ungdomslandstræner Niels Henrik Stene lyder det:

“Jeg glæder mig til at se samtlige 33 inviterede roere denne weekend. Som man kan se i oversigten er roere, som i øjeblikket er en del af DRC, inviteret til U23-samlingen. Det er min forventning, at disse roere deltager i U23-samlingen og denne forventning er naturligvis afstemt med trænerne i DRC”.

I 2017 fortsætter projekttrænerstrukturen for U19 og U23 roerne. Hvis man som træner ønsker et projekthold i den kommende sæson, så er der deadline for ansøgninger den 28. november. Alle ansøgninger kan sendes til ungdomslandstræneren på: [email protected].