wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Alle kaproere med et mål om at blive udtaget til Baltic Cup 2018 inviteres hermed til Baltic Cup Cam i Hadsund Roklub, i uge 31

Alle kaproere med et mål om at blive udtaget til Baltic Cup 2018 inviteres hermed til Baltic Cup Cam i Hadsund Roklub.

Formål

Vi vil gerne skabe et godt træningsfællesskab for vores yngste landsholdsroere gennem samarbejde, åbenhed og sund konkurrence. Baltic Cup Camp er en træningslejr, hvor alle kommer for at blive udfordret, udvikle sig og for at stå stærkere til Baltic Cup udtagelsen, som finder sted om søndagen efter DM. Under campen vil de ansvarlige trænere afprøve forskellige konstellationer med henblik på at stille med de stærkeste både til Baltic cup, dog under hensyntagen til geografi. Roere som deltager i campen skal derfor være indstillet på at blive prøvet af i forskellige bådtyper med forskellige roere.

Har en roer ikke mulighed for at deltage i Baltic Cup campen, men ambitioner om at ro efter udtagelse til Baltic Cup, vil vi meget gerne høre om det på forhånd, så vi har et overblik over hvilke roere som er i spil. Send gerne en mail til [email protected].

Når campen er overstået findes trænere til de enkelte både. Igen er geografien afgørende og med det i mente aftales hvilke trænere er ansvarlige for hvilke både.

Indhold

Der vil være trænere fra forskellige klubber tilstede under træningslejren. Er du træner og har lyst til at deltage, så kan vi altid bruge din hjælp. Kontakt Anders på 22665226.

Program

Ankomst kan ske fra søndag d. 29. juli om aftenen (husk egen madpakke). Programmet starter mandag d. 30. juli kl. 10.00. Der vil være morgenmad for de som overnatter fra søndag.

Mandag til lørdag vil der være 2 pas på vandet om dagen med trænere. Desuden vil der i løbet af ugen være forskellige oplæg og aktiviteter.

Campen slutter lørdag d. 4. august kl 16.00.

Praktisk

Overnatning foregår i telt ved klubben.

Man skal selv medbringe både til campen. Der vil køre en bådtransport fra Bagsværd. Kontakt Anders Andreasen på [email protected] for at booke plads på bådtransporten. I forbindelse med tilmeldingen kan man notere, hvilke både man medbringer. Vi vil meget gerne have flere 4- og 4X, så tøv ikke med at sende disse både afsted.

Man er selv ansvarlig fra transport til og fra campen.

Alle hjælper til med at tilberede maden. Der vil blive lavet madhold, hvor man i fællesskab laver mad ugen igennem.

Trænere er meget velkommen til at deltage i campen. Trænere bedes henvende sig til Anders Andreasen på [email protected] eller 22665226 hurtigst muligt.

Husk:

  • Masser af træningstøj til alt slags vejr (også på land)
  • Telt
  • Underlag
  • Sovepose
  • Drikkedunk
  • Svømmetøj

Pris for campen er 750 kr. som betales ved tilmelding, link til tilmelding findes i højre side.