wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Danske roere laver Instagram Take Overs

På mandag skyder Bagsværd roeren Mathilde Persson et nyt initiativ i gang. Den stærke letvægtsroer er den første, som overtager DFfRs Instagram profil og i en uge og hun vil dele billeder fra sin ro-hverdag med alle.

”…Som ny i Danmarks Rocenter er det tydeligt, at min hverdag som roer for ét år siden, langt fra var den samme hverdag, som den jeg har i dag. Det er jeg selvfølgelig frisk på at vise andre, der måske gerne vil prøve at have et indblik i, hvordan hverdagen i centeret er. Lige nu er vi træningslejr i Portugal og vi går en meget intens og spændende uge i møde. Det er sidste etape inden holdet til LW2X sættes” fortæller Mathilde Persson, som kæmper om en plads i den lette dame dobbeltsculler. ”…Jeg vil vise billeder af sol, smil og alle de hårdtarbejdende og glade mennesker på landsholdet”.

En klubformand, en ungdomsroer, en masters roer, en universitetsroer osv. Mange forskellige roere skal i den kommende tid give os et indblik i deres passion til rosporten. Du kan også være med.

Vil du også lave et Take Over?

Send en mail til [email protected] hvis du også vil lave et Take Over. Det kræver kun, at du har en Instagram profil og at du har lyst til at løse en sjov frivillig opgave.