wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Et nyt feed på roning.dk skal være med til at give det fulde overblik over LDK-kaproningerne i 2021

Primærbillede: Jens Sønderbæk

Der er allerede fuld gang i dette års LDK-turnering, der som noget nyt kører efter et ”fra træ til træ” koncept.

Dette betyder også, at der er kommet mange flere lokale kaproninger til, hvor man kan komme og deltage med sit hold. Mange af disse er forankret i Københavnskredsens Sved-På-Panden-turnering, men der er kaproninger over hele landet.

Som noget nyt, vil roning.dk i år forsøge at samle billeder, tekstbidder og resultater ét sted, hvor deltagerne i de enkelte kaproninger også har mulighed for at byde ind.

Her vil man også hurtigt kunne få et overblik over den aktuelle stilling i den overordnede LDK-turnering, der er fordelt på fem kaproninger og hvor der kæmpes om forbundsmesterskabsmedaljer.

Tanken er at skabe et dedikeret feed, hvor man ikke bare kan få et overblik over resultater, men også nemt og hurtigt kan se hvornår den næste planlagte kaproning er og hvordan man tilmelder sig.

Vil du dele noget fra din deltagelse i en af de mange kaproninger?

Send mellem 2 og 10 linjer til Bianca Toftebjerg på mail [email protected] og vedhæft meget gerne et billede eller to. Husk at skrive hvilken fotograf der skal krediteres, så opdaterer vi det på roning.dk.

Du er også velkommen til at sende link til et Facebook-opslag du selv eller din klub har lavet, hvis vi må bruge og dele det.

Læs mere om årets form og LDK-turneringen på siden ’Aktuel LDK-sæson 2021