wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Brug en weekend på at blive en bedre inriggerroer
Vejle Roklub inviterer til 2 dages træningssamling i inrigger for alle som ønsker at arbejde med fart og teknik i denne bådtype.
Samlingen foregår på Vejle Fjord, hvor vi gennemfører i alt 3 (2 lørdag og 1 søndag) træningspas med fokus på optimal samroning, god teknik, hurtige skift og fart i båden. Der vil være en følgebåd med trænere på vandet som retter teknik og optager film af træningen til evaluering på land efterfølgende.
Du kan tilmelde dig individuelt eller på et hold. Klubben stiller både til rådighed og sammensætter hold, så alle får mest muligt ud af træningen. Faste hold er en mulighed.
Maks. deltagerantal: 30 personer.
Pris pr. deltager: 300 kr. som indbetales på MobilePay nummer 5105LC (box) i forbindelse med tilmeldingen.
Tilmelding senest fredag d. 12. maj til enten Jesper Foldager ([email protected]) og Birgit Bech Jensen ([email protected]), Vejle Roklub
Samlingen starter lørdag kl. 10 og slutter søndag kl. 13.
Træningssamlingen er relevant for dig, som gerne vil dyste og ro stærkt i inrigger. Måske ønsker du at deltage i kaproninger i inrigger eller at forbedre din og andres træning i din egen klub.

Det er ikke muligt at overnatte i Vejle Roklub. Arrangørerne indstiller til privat indkvartering eller overnatning på vandrehjem eller Airbnb.
Der vil blive købt ind til en festlig middag lørdag aften samt morgenmad og frokost søndag. Det vil være muligt at købe øl, vand og vin til rimelige priser. Tag gerne selv madpakke med til frokosten lørdag.
Deltagerne hjælper med at tilberede maden og gøre klar til spisning.
Eventuelle særlige ønsker til forplejningen bedes kommunikeret ved tilmeldingen.
  • Kontakt:
    Marianne Stæhr
    Udviklingskonsulent – kurser og ungdom
    Tlf.: +45 24 42 28 55
  • Følg med på Facebook
    Klik her