wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Igen i 2024 kan vi tilbyde to kortere oplevelsesture, denne gang går turen til Limfjorden

Oplev ‘smørhullet’ i Limfjorden

Danmark er jo stadigvæk dejligst – så vi fortsætter med den efterhånden velkendte ”model”: to kortere sommer-oplevelsesture i en ny del af Danmark – ”halv-uges ture” så at sige – med fast overnatningssted og gode sovepladser og bade- og toiletforhold samt mulighed for nogle dages roning ud i forskellige retninger på gode, solide heldags-roture – intet landhold, lækker forplejning tilberedt og nydt i fællesskab – og samtidig med tid til aftenhygge og godt samvær med rokammerater fra mange andre klubber! En tur for roere, der enten ikke har så megen tid – eller måske knap så mange kræfter – eller som simpelthen bare synes, en kortere tur passer bedre for dem!

Tur 1 starter søndag den 21. juli til aftensmad – og slutter med morgenmad torsdag den 25. juli
Tur 2 starter torsdag den 25. juli til aftensmad – og slutter med morgenmad mandag den 29. juli

Vi tilbyder igen i sommeren 2024:
To forskellige ture – én på hverdage og én hen over en forlænget weekend. Vi har fundet en herlig hytte med højt til himlen, gode faciliteter og en flot beliggenhed i det vestlige Himmerland – mellem Trend og Ertebølle, helt ned til Lim- fjorden. Der overnattes i køjerum med god plads – og der er også her (for dem der har lyst til det) mulighed for overnatning i medbragt telt!
Planen er, alle skal ud at ro hver dag – på gode og oplevelsesrige roture i rohold, der blandes omhyggeligt, så du lærer mange nye rovenner fra forskellige dele af Danmark at kende. Du skal være i stand til at ro tre dagsture på ca. 30-35 km, en enkelt dag måske endda lidt længere – naturligvis under forudsætning af, at vejret tillader det – vores danske sommer er jo lunefuld …. (og heldigvis er vi et sted, hvor man også KAN foretage sig andre spændende ting, hvis det en dag skulle blive nødvendigt, men roning har 1. prioritet!)

Praktiske forhold:
Der kan deltage max. 24 personer på hvert hold (incl. turlederne). Vi ror primært i to-årers inriggere, som vi hver dag tager på land og anbringer på stranden – måske ved hjælp af bådruller. Alle deles om de praktiske opgaver.
Pris: Kr. 1.700 pr. tur – dækkende ophold, leje og transport af både samt trailerkørsel, en lækker tur-Tshirt samt fuld forplejning, bortset fra drikkevarer, som vil kunne købes til fornuftige turpriser.

Noget for dig?
Den fulde turbeskrivelse og tilmeldingsblanket kan hentes via link i højre side / link i bunden af siden her.
Du skal tilmeldes igennem din klub, der samtidig KAN blive bedt om at stille en båd til rådighed.
Tilmeldingsfrist bliver den 1. april

Spørgsmål rettes til turlederne:
Lise og Allan Pedersen, Aalborg
Tlf. 2890 4970 – 5035 0231
eller e-mail: [email protected] – [email protected]