wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Drømmer du om at blive hurtigere og bedre til at ro i bølger?

På CoastalCamp “Teknik og bølger” får du kvalificeret træningsvejledning, og enkle konkrete værktøjer, som du/I kan arbejde videre med hjemme i klubben.

Sæt kryds i kalenderen i weekenden d. 27.-28. april 2024, hvor DFfR i samarbejde med Skive Roklub arrangerer CoastalCamp 2023 for hele Danmarks coastalroere og coastaltrænere.

Det bliver en weekend med fokus på roteknik i coastalbåde, dvs. bl.a. fremdrift, balance, stabilitet og samarbejde. Der vil være et særligt fokus på, hvordan roteknik, samarbejde og bølgeforståelse kan trænes og efterhånden gå op i en højere enhed, så det at ro i bølger – i enhver retning – bliver lige så naturligt som at ro på fladt vand. Vi kan ikke garantere, at der kommer bølger i weekenden, men vi kan garantere, at du kan få to lærerige og hyggelige dage.

Det er i et vist omfang muligt at låne både i Skive Roklub, men klubben har ikke dobbeltcoastals (C2x) til alle deltagere, så medbring som udgangspunkt egne dobbeltcoastals (C2x) – der er den bådtype, som er mest egnet til at få et højt læringsudbytte ift. campens tema.

Der er kun plads til 16 deltagere så skynd dig at tilmelde dig.

Hvem?
Coastalroere der som min. har roet nogle hundrede km i coastalbåde inden campen.

Tidspunkt?
Lørdag d. 27. april kl. ca. 10:00 til søndag d. 28. april kl. ca. 16

Pris?
900 kr/person
(mad og overnatning i Skive Roklub er inkluderet.)

Hvor?
Skive Roklub
Strandvejen 22
7800 Skive

Tilmeldingsfrist?
13. april 2024

Eventuelle spørgsmål rettes til:
Camp ansvarlig: Peter Weile, DFfR´s Coastaludvalg, mail: [email protected] tlf.: 4142 2454