wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Drømmer du om at blive en hurtigere coastalroer? – og deltage i coastalregattaer?

CoastalCamp “Ræs og regatta” har fokus på roteknik i coastalbåde, men også på at forberede dig til at deltage i coastalregattaer, dvs. vi arbejder med starter, bøjevendinger og navigation på en coastalbane.
Roning sker i dobbeltcoastals C2x, men der indlæres også roteknik i roergometer

På campen får du kvalificeret træningsvejledning, og enkle konkrete værktøjer, som du/I kan arbejde videre med hjemme i klubben.

Sæt kryds i kalenderen i weekenden d. 28.-29. juni 2024, hvor DFfR i samarbejde med Middelfart Roklub arrangerer CoastalCamp for hele Danmarks coastalroere og coastaltrænere.

Det bliver en weekend med fokus på teknik til bedre samarbejde og mere fart i båden. Imellem turene på vandet vil der være mulighed for at snakke, netværke og dele viden om alt muligt i relation til coastalroning og coastalbåde.

Det handler om at have en lærerig weekend, hvor du bliver klogere på coastalroning – primært gennem praktiske øvelser. Enkelte øvelser vil blive indledt og forklaret i roergometer, så husk tøj til både inde og ude.

Det er i et vist omfang muligt at låne både i Middelfart Roklub, men klubben har ikke dobbeltcoastals (C2x) til alle deltagere, så medbring som udgangspunkt egne dobbeltcoastals (C2x) – der er den bådtype, som er mest egnet til at få et højt læringsudbytte ift. campens tema.

Der er kun plads til 16 deltagere så skynd dig at tilmelde dig.

Hvem?
Coastalroere der som min. har roet nogle hundrede km i coastalbåde inden campen.

Tidspunkt?
Fredag d. 28. juni kl. 17:00 til lørdag d. 29. juni kl. 17

Pris?
900 kr/person
(mad og overnatning i Middelfart Roklub er inkluderet.)

Hvor?
Middelfart Roklub
Kongebrovej 66
5500 Middelfart

Tilmeldingsfrist?
14. juni 2024

Eventuelle spørgsmål rettes til:
Camp ansvarlig: Peter Weile, DFfR´s Coastaludvalg, mail: [email protected] tlf.: 4142 2454