wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Kom med til inspirationsdag med fokus på turroning

tur- og motionsudvalgets inspirationsdag, blev det besluttet at nedsætte en projektgruppe, der i fremtiden skal have fokus på at lave ture til gavn for danske roklubber. Det kan både være ture i Danmark, men også i udlandet. Vi ønsker at få roere med på denne dag, som er interesseret i at lave ture for andre roere i Danmark.

Jeg meldte mig til at stå for en dag, hvor de der har interessere, kunne mødes og give hinanden inspiration til kommende ture. Bo Brodersen, Lise Pedersen og jeg har påtaget os at stå som koordinatorer for en projektgruppe, der skal koordinere ture i DFfR-regi.

Koordinatorgruppen kan hjælpe turlederne med sparring op til deres ture og på turen (telefonisk), således, at de får den tryggeste tur for både sig selv og turens deltagere.

Inspirationsdagen bliver lørdag den 13. januar i Nyborg Roklub.
Vi starter med en fælles rotur fra kl. 09-11 i Nyborg, frokost og derefter inspirationsmøde fra kl. 12.00 til ca. 16.00.

Tilmelding til dagen på mail til Claus Lerche, [email protected], senest tirsdag den 9. januar 2024. I tilmeldingen skal du skrive, om du deltager i roturen og mødet, eller kun mødet.

Mvh
Claus Lerche

  • Kontakt:
    Bianca Toftebjerg
    Kommunikations- og SoMe-ansvarlig
    Tlf.: +45 26 21 02 47