wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Københavns Roklub kan igen i år lægge farvand til Copenhagen Harbour Race, og dét med en ekstra præmie til dette års vindere.

Copenhagen Harbour Race afholdes af Københavns Roklub i samarbejde med Roklubben SAS lørdag d. 15. oktober. I tidligere år har Copenhagen Harbour Race haft stor tilslutning i de kombinerede to-åres og fire-åres inrigger mix løb. Derfor har man valgt at dele løbet op således, at to-åres inrigger mix og fire-åres inrigger mix får hver deres løb. Man håber fra løbsarrangørernes side, at dette skulle give endnu flere lyst til at stille op i inrigger. Dermed undgår man også diskussionen omkring hvor vidt, at fire-åres inrigger har fordel i forhold til to-åres i handicapberegningen.

Dette år er et særligt år for Københavns Roklub, da roklubben fylder 150 år, samtidig har otter altid været en bådtype, som har været prioriteret højt i klubben. Derfor har man i klubben gjort lidt ekstra ud af præmierne for otterne i år. I mix otter løbet uddeles der i år et Jubilæums trofæ. Holdet som har vinder dette kan få det fyldt op i baren til festen om aften gratis. I herreklassen og dameklassen får det vinderholdende 1.000kr som kan bruges i baren til festen.

Se mere om regattaen via linket til højre.

Vi ser frem til at modtage jeres tilmeldinger.