wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
KU seminar 2021 afholdes på Brabrand Rostadion

Programmet til årets KU seminar er klar, sammen med tilhørende materiale i form af KU udtagelseskriterier og deltagergebyr, regattakalender og indkomne forslag. 

Husk at tilmelde dig her senest d. 27.11. Vi vil klart anbefale at deltage ved fysisk fremmøde, men hvis ikke det er muligt, så angiv venligst i tilmeldingen om online deltagelse ønskes. Vi kan endnu ikke garantere en online løsning, men arbejder på det. 

Vi glæder os til at byde velkommen til vores nye sportschef, Thor Kristensen. Da Thors officielle start først er d. 1. december, vil materiale til eftermiddagens program blive fremsendt tættere på KU seminar. Vi håber, at alle deltagere på trods deraf kan finde tid til at orientere sig i materialet. 

Vi glæder os til at se Jer, 

Mange hilsner 

KU

Alle interesserede klubber og kraftcentre er velkomne. Det er her, vi tager pulsen på kortbanekaproning i Danmark.

I 2021 afholdes KU seminar på Brabrand Rostadion, lørdag d. 4. december. Når programmet er klar, vil siden her blive opdateret.

Bemærk: forslag til debat på KU seminar, skal være KU i hænde senest tre uger før, altså lørdag d. 13. november 2021. Forslag kan sendes til formand for KU Lea Jakobsen på [email protected]

Deltagelse i KU-seminar er gratis og link til tilmelding findes på siden her.