wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Roning har været på OL programmet siden de første moderne olympiske lege blev afviklet i 1896. Dansk Roning har lige siden haft tradition for at præstere rigtig godt ved de Olympiske Lege og vinde mange medaljer.

Fra dette skoleår får landets skoleelever også mulighed for at konkurrere i roning ved Skole OL. Udover atletik, kommer Skole OL nemlig også fremover til at inkludere roning, bueskydning, svømning og e-sport. DFfR er stolte over at være blandt de første forbund der bliver inviteret med på Skole OL programmet. Skole OL finalen afvikles i Aarhus d. 13. – 16. juni 2017.

Det er gennem klassekonkurrencen Danmarks Stærkeste Klasse for 6. og 7. årgang, at det bliver muligt at kvalificere sig til ro-finalen ved Skole OL. Konkurrencen på 4000m i én romaskine, hvor alle elever fra klassen skal ro mindst én gang, kan afvikles ude på skolen eller i den lokale roklub. DFfR tilbyder træningsmateriale, instruktionsvideoer og lærerkurser for at hjælpe skolerne og klubberne godt på vej. Udvalgte steder i landet bliver der mulighed for at deltage i en regional Skole OL ro-finale, som den lokale roklub og DFfR afvikler. Ønsker I at komme i betragtning til at afvikle en regional finale, så kontakt DFfR og RoBattle – Se kontaktoplysninger i kontaktboksen her på siden.

Vi glæder os til at gøre roning endnu mere synligt i Danmark, og vise alt det gode rosporten har at tilbyde!

Læs DIF’s pressemeddelelse omkring de nye sportsgrene på Skole OL programmet i linkboksen her på siden.