Fra onsdag til fredag kan løbene følges via lyd og livetracker på worldrowing.com, lørdag og søndag vil der være livestream, som også vil kunne findes her på roning.dk.

August Wisholm (Hadsund) slutter på femtepladsen i JM1x ved årets Junior VM 2021 i Plovdiv.

Læs seneste nyt fra U-landsholdslejren i Plovdiv

KLIK HER

Opdatering søndag kl. 09.00

I JM4- har vi nu Elias Ellehammer (Bagsværd) og de tre Holstebro drenge Christian Søndergaard, Tobias Kramer Bosnes og Simon Mikkelsen over målstregen i B-finalen. Drengene slutter med på andenpladsen og bliver dermed overordnet nr. 8. ved mesterskaberne.

En tredjeplads i A/B-semifinalen sender August Wisholm (Hadsund) videre til A-finalen søndag kl. 12.25 (DK-tid)

I JW1x ror Clara Hornnæs (KVIK) en sejr hjem i C-finalen, og sætter dermed punktum for hendes deltagelse i mesterskaberne med en overall 13. plads.

Opdatering lørdag kl. 09.25

JW2x med Laetitia Panero-Bommer (Hadsund) & Stine Højager Nielsen (Holstebro) slutter på andenpladsen i C-finalen og sætter punktum for deres Junior VM med en overordnet 14. plads.

Opdatering lørdag kl. 08.40

I JM4x slutter William Kjærgaard (Næstved), Johannes Stensborg Jakobsen (KR), Leander Kaliszan (Roskilde Roklub) og Joshua Mingo (Sorø) deres deltagelse i dette års Junior VM af med en andenplads i D-finalen. Det giver drengene en overall 20. plads ved mesterskaberne.

Opdatering fredag kl. 10.15

I JW1x vandt Clara Hornnæs (KVIK) i overbevisende stil, sin C/D-semifinale og skal dermed sætte punktum for sin deltagelse i Junior VM i C-finalen, lørdag kl. 09.24 (DK-tid)

Opdatering fredag kl. 10.00

I JW2x slutter Laetitia Panero-Bommer (Hadsund) & Stine Højager Nielsen (Holstebro) på andenpladsen i C/D-semifinalen, hvilket sender pigerne i lørdagens C-finale kl. 09.12 (DK-tid)

Opdatering fredag kl. 09.50

I JM4x sluttede William Kjærgaard (Næstved), Johannes Stensborg Jakobsen (KR), Leander Kaliszan (Roskilde Roklub) og Joshua Mingo (Sorø) på femtepladsen i C/D-semifinalen, hvilket sender drengene i D-finalen lørdag kl. 08.30 (DK-tid)

Opdatering fredag kl. 09.30

JM4- med Elias Ellehammer (Bagsværd) og de tre Holstebro drenge Christian Søndergaard, Tobias Kramer Bosnes og Simon Mikkelsen slutter på tredjepladsen i deres opsamlingsløb, hvilket sender dem i søndagens B-finale kl. 08.50 (DK-tid).

Hvad er status i ungdomslandsholdslejren efter de første to løbsdage?

Få svaret her

Opdatering torsdag kl. 11.25

I JW1x var Clara Hornnæs (KVIK) med helt fremme indtil 1000m, og lå til at tage den anden plads videre i A/B-semifinalen, men hun blev  overhalet af Peru og slutter på tredjepladsen og dermed skal også hun ro C/D-semifinale fredag.

Opdatering torsdag kl. 10.50

JW2x med Laetitia Panero-Bommer (Hadsund) & Stine Højager Nielsen (Holstebro) slutter på tredjepladsen i et løb, hvor pigerne var med på andenpladsen helt frem til 1500m, men hvor Tjekkiet gik forbi dem og tog den sidste plads videre i A/B-semifinalen. Dermed går pigerne i C/D-semifinalen fredag.

Opdatering torsdag kl. 10.30

I JM4x sluttede William Kjærgaard (Næstved), Johannes Stensborg Jakobsen (KR), Leander Kaliszan (Roskilde Roklub) og Joshua Mingo (Sorø) på fjerdepladsen i deres opsamlingsløb, det sender drengene i C/D-semifinalen fredag.

Opdatering torsdag kl. 09.15

Så er alle danske både igennem deres indledende løb. JM4- med Elias Ellehammer (Bagsværd) og de tre Holstebro drenge Christian Søndergaard, Tobias Kramer Bosnes og Simon Mikkelsen slutter på tredjepladsen i deres indledende løb, hvor kun vinderen gik direkte videre. Derfor skal drengene i opsamling fredag.

Opdatering onsdag kl. 10.55

I JW1x slutter Clara Hornnæs (KVIK) på femtepladsen i det indledende løb, hvor der igen kun var en plads direkte videre. Dermed skal hun ro opsamling torsdag.

Opdatering onsdag kl. 10.15

JM1x med August Wisholm (Hadsund) slutter på andenpladsen i hans indledende løb, dermed er han direkte videre til A/B-semifinalerne på lørdag.

Opdatering onsdag kl. 09.50

I JW2x slutter Laetitia Panero-Bommer (Hadsund) & Stine Højager Nielsen (Holstebro) på fjerdepladsen i deres indledende løb, det sender pigerne i opsamling, da også dette løb kun lukkede vinderen direkte videre. Opsamlingen er planlagt til torsdag.

Opdatering onsdag kl. 09.05

JM4x med William Kjærgaard (Næstved), Johannes Stensborg Jakobsen (KR), Leander Kaliszan (Roskilde Roklub) og Joshua Mingo (Sorø) tog hul på Junior VM, som den første danske båd i aktion. Drengene slutter på sidstepladsen i deres indledende løb, hvor kun vinderen ville gå videre. Derfor skal drengene omkring opsamling torsdag.

Opdatering tirsdag kl. 14.50

Der har nu været lodtrækning, og dermed ved vi hvilke tidspunkter de danske roere skal i aktion på i indledende løb.
De fire første danske både skal ro indledende onsdag, mens et enkelt mandskab ror indledende torsdag.