wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
D. 8. august afholdes LDK-afdelingen Port of Copenhagen formentlig for sidste gang

Udfordringer med at få tilladelse til at afvikle LDK-afdelingen Port of Copenhagen i Københavns Havn gør at regattaleder Kenny Andersen nu melder at 2019 nok bliver sidste år med PoC.

I en mail forklarer Kenny Andersen:

“Havnefogeden var ikke meget for at give tilladelse til afvikling af PoC i år og det er kun fordi jeg har lavet 10 Km banen så langt væk fra anden trafik og badegæster som muligt, at jeg fik tilladelsen.

Jeg må faktisk give havnefogeden ret i at det er nået dertil hvor det er for risikabelt at afholde et DM midt i Københavns Havn, med så mange andre fartøjer, hvor mange af dem er med ikke-uddannede styrmænd ved roret og med fokus helt andre steder end deres kurs.”

Samtidig oplyser den erfarne regattaleder, at han vil forsøge at lokke KVIK til at overtage arrangørpladsen efter Københavns Roklub.

På en lidt mere glædelig note kan regattalederen oplyse at der ved LDK-afdelingen nu også er mulighed for at stille op til et 6km mix coastalløb, som afvikles sammen med inriggerløbene, i sin egen klasse og med enkelstart som i inriggerløbene.

Fristen for tilmelding er endnu ikke udløbet, så du kan nå det endnu – find tilmeldingslink til højre / i bunden af siden.