wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
2022 byder på mange tilbud for at blive klogere på og dygtiggøre sig i coastalroning – både nye som velkendte. Derudover er der også rig mulighed for at møde andre med samme interesse i læring og dyst, hvilket både gælder for nye og øvede roere

Coastalcenter og udstationerede coastalbåde
I april åbner et DFfR Coastal Rowing Center i Kolding, som skal danne rammen om masser af coastalaktiviteter lokalt, regionalt og landsdækkende – kurser, samlinger og meget mere. I forbindelse med etablering af et coastaludviklingscenteret i Kolding flyttes DFfRs udstationerede C4x+ fra Coastal Rowing Center Thorsminde til Kolding. Der vil fortsat ligge en udstationeret C2x i Thorsminde. Begge både kan lejes af roere fra hele landet – se mere her.

Bliv dygtigere til coastalroning

For roere, der gerne vil have endnu mere ud af deres coastalroning er der træningssamling i Thorsminde, i Skovshoved er der samling med fokus på konkurrence  samt samling med fokus på sportsroning og coastalinstruktør-pilotkursus i Kolding. For ungdomsroere er der to Beach Sprint træningssamlinger i Odder d. 18. juni  og Stevns d. 22. maj.
For nyere coastalroere er der planlagt to coastalkurser i henholdsvis Kolding og Nyborg. Find datoer og læs mere om aktiviteterne og tilmeld her.

Konkurrence i coastal – Endurance og Beach Sprint

Der er også skruet op for muligheden for at prøve kræfter med konkurrence, idet der er planlagt 3 danske regattaer i Endurance (4 km) i Aalborg, Humlebæk og Middelfart.

Humlebæk Roklub er vært ved regatta d. 11. juni, hvor der også er coastal på programmet og d. 25. juni er der coastal på programmet når DIF afholder DM-ugen.

Er du til Beach Sprint, så er der konkurrence vest for Storebælt, i  Risskov d. 13. august.

Danish Open Coastal afvikles d. 3. september.

Snart vil du kunne følge med og læse mere på regattahæftet.