wave Created with Sketch.
Se alle aktiviteter
Afprøv og lær mere om den nye coastaldiciplin

 

Det er naturligvis med stor beklagelse, vi har måtte aflyst Beach Sprint Regattaen i Risskov den 13. juni. pga. få tilmeldte.

Vi glæder os meget til at se jer alle til Beach Sprint Regattaen i Køge Bugt den 25.  september. Det gælder både unge som voksne.

Beach Sprint er den ny og meget spændende form for rokonkurrence med stor fremtid i fornyelse af rosporten. Se mere https://roning.dk/kerneydelser/kap-og-bredderoning/coastal-vm/

Der er mulighed for at prøve Beach Sprint ved Coastal-konkurrence-samling den 26. – 27. juni og på ungsomslejeren i uge 30.


Coastaludvalget i DFfR indbyder til Coastal Beach Sprint regatta Vest d. 1. maj i Risskov. Arrangementet vil fungere to-delt, hvilket vil sige, at der både afholdes løb i Beach Sprint samtidig med, der også vil være mulighed for at deltage i en temadel, hvor der gives information om Beach Sprint disciplinen. Der vil samtidig være mulighed for at afprøve aktiviteten Beach Sprint.

Regattaen afvikles over en dag. Om formiddagen er der gennemgang af banen og træning. Om eftermiddagen afvikles regattaen med første start kl.13.00.

Der konkurreres i følgende klasser:

Herre, dame og mix

Single og double (C1x og C2x)

Der er 4 pladser i hver klasse, og Beach Sprinten afvikles som et cup-system, dvs. med semifinale og finale.

Så er du nysgerrig på Beach Sprint og coastalroning – du overvejer måske, om det kunne være noget for dig? Så er dette kombinerede arrangement den oplagte mulighed for at få en finger på pulsen, og se om du kan blive draget af bådtypens og disciplinens mange muligheder.

Link til tilmelding og yderlige information findes i Regattahæftet, link i højre side/i bunden af siden

  • Tilmelding
    Klik her
  • Kontakt:
    Bianca Toftebjerg
    Kommunikationskonsulent
    Tlf.: +45 26 21 02 47