wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
På trods af den nedbrændte Odensen Roklub er der optisme at finde og stor tilslutning til regattaen

Selvom Odense Roklub er nedbrændt, er der stor tilslutning til årets første regatta, der skyder kaproningssæsonen i gang.

Af: Jonas Melander Hammer

Lørdag starter kaproningssæsonen 2016 for alvor. Selvom Odense Roklub stadig er ved at blive genopbygget, kan det ikke aflæses på årets tilslutning. 340 tilmeldinger vidner om, at faciliteterne stadig er til et regatta.

Og ændringer i selve regattaen kommer der ikke til at være mange af, siger formand for Odense Roklub, Michael Vindinge Sørensen.

”Der vil være et byggeri i gang. Derfor vil pladsen hvor bådene ligger, være lidt anderledes end sædvanligvis. Men selve regattaen bliver afviklet som altid – her er ingen ændringer.”

Omklædnings- og træningsbygningerne blev nemlig ikke berørt af branden, så det kommer ikke til at påvirke afviklingen af den regatta, der har Johnny Rusbjerg som formand.

Første fase af genopbygningen af Odense Roklub er allerede i gang. Det er den første bådehal, der er under opførelse, hvorfor bådende altså kommer til at ligge andetsteds.

Alligevel håber de i Odense Roklub, at regattaen kan blive en fantastisk start på sæsonen. Michael Vindinge Sørensen er også optimistisk overfor kommende roere.

”Der er selvfølgelig lidt udfordringer i forhold til nye roere i Odense Roklub, men dem skal klubbens gode aktive medlemmer nok tackle.”

Få dage før årets første regatta på vandet, er beskeden fra formanden da også klar;

”Vi er klar, og vi giver aldrig op!”