wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Følg de tre danske både ved årets sidste World Cup, som også er sidste opgave inden OL

Vi er nået til sæsonens sidste World Cup, den tredje i rækken. Her stiller vi til start med tre ud af vores fire OL-kvalificerede og udtagne hold.

Som de to tidligere World Cups, så er denne også opbygget således at vi torsdag eftermiddag har lodtrækning, fredag er det indledende og opsamlingsløb, mens der lørdag er opsamlinger og semifinaler på programmet, søndag er det finaler.

Du kan læse vores optakt til mesterskaberne ved at klikke her.

Som altid kan du følge mesterskaberne her på roning.dk, på Instagram og Facebook. Du kan følge alle løb på livetracker hos World Rowing. Derudover vil der være livestreaming af konkurrencens finaler, der ligger søndag fra kl. 08.30.

Find livestreamen her

Opdatering søndag kl. 12.31:

I M1x A-finalen er der tæt, tæt kamp om sølvmedaljen mellem Sverri Nielsen (DSR) og den kroatiske roer Damir Martin. Det bliver kroateren, som trækker det længste strå, men Sverri indtager 3. pladsen og dermed bronzemedaljen.

Opdatering søndag kl. 11.10:

I W4- er der tæt, tæt løb om tredjepladsen, men hen mod slutningen også 2. pladsen. Selvom Julie Poulsen (Odder), Marie Johannesen (Roskilde), Frida Sanggaard Nielsen (Bagsværd) og Astrid Steensberg (DSR) sætter en flot slutspurt ind, så når de ikke forbi Rumænien og må se sig henvist til 4.pladsen, kun 0.00,12 efter. Så uanset, er de danske damer med og på niveau.

Opdatering søndag kl. 09.22:

Dagens første løb med dansk deltagelse, sikrer også dagens første danske medalje. For i W2- sikrer Fie Udby (KVIK) og Lærke Berg Rasmussen (DSR) sig en 3. plads i A-finalen, hvilket også udløser en bronzemedalje til de to. Ovenpå et spændende løb, hvor det særligt de sidste 500m var tæt om 2. og 3. pladsen.

Opdatering lørdag kl. 10.10:

Sverri Nielsen (DSR) booker sig også ind i morgendagens A-finale. Det gør han med en 2. plads i semifinalen, så søndag er der gode udsigter til spændende løb med dansk deltagelse i Polen.

Opdatering lørdag kl. 09.27:

Endnu en meget overbevisende dansk sejr får vi i W4- opsamlingsløbet, hvor Julie Poulsen (Odder), Marie Johannesen (Roskilde), Frida Sanggaard Nielsen (Bagsværd) og Astrid Steensberg (DSR) viser vejen til målstregen og dermed kan tjekke ind i morgendagens A-finale.

Opdatering lørdag kl. 08.58:

I W2- opsamlingsløbet tager Fie Udby (KVIK) og Lærke Berg Rasmussen (DSR) en overbevisende sejr, og dermed er de to A-finaleklar til i morgen.

Opdatering fredag kl. 11.52:

I M1x indledende tager Sverri Nielsen (DSR) en sejr, hvilket betyder at han er direkte videre i A/B-semifinalen i morgen, lørdag.

Opdatering fredag kl. 11.22:

I W4- indledende var der også kun 1 plads direkte videre til A-finalen. Selvom Julie Poulsen (Odder), Marie Johannesen (Roskilde), Frida Sanggaard Nielsen (Bagsværd) og Astrid Steensberg (DSR) satte en stærk slutspurt ind, så løb AUS1 med billetten videre. Dermed skal den danske båd en tur omkring opsamlingsløbet i morgen.

Opdatering fredag kl. 10.44:

I det indledende løb for W2-, var der kun 1 plads direkte videre til A-finalen. Fie Udby (KVIK) og Lærke Berg Rasmussen (DSR) slutter på 2. pladsen, så de skal en tur omkring opsamlingsløbet i morgen.