wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Få overblik over alle de gode tilbud som blev præsenteret på HGF 2024

Da vi i lørdags havde inviteret til hovedgeneralforsamling på Dalum Landbrugsskole i Odense, så fik alle de delegerede ikke kun et par stemmesedler og en dagsorden udleveret ved ankomst.  De kunne nemlig også møde frivillige og udvalg fra rosporten, som havde taget turen til Dalum, for at fortælle om deres budskaber og aktivitetstilbud for sæsonen 2024. Der var ikke så lidt, og helt sikkert noget for enhver smag, så herunder følger (forhåbentlig) et fuldt overblik, over de mange forskellige tilbud der blev præsenteret.

De tre workshops

Formiddagen startede med workshops.

Anna Karina Gravad og Marianne Stæhr fra sekretariatet havde et oplæg med titlen: eRoning, rekruttering af nye medlemmer og roskole 2024. hvordan kan de tre ting gå hånd i hånd?
Du kan finde deres slides her.

Lennart M. Vestergaard og Bianca Toftebjerg præsenterede Ombord – en ny digital løsning i vandsporten.
Du kan finde deres slides her

Thor Juul Kristensen gav en status på situationen i Danmarks Rocenter og fortalte om hvad landsholdsroerne går og laver.
Du kan finde hans slides her

Mette Dyrlund og Torben Klausen fortalte om arbejdet med Beach Sprint i den nedsatte arbejdsgruppe, samt om deres ambitioner for at udbrede sporten
Du kan finde deres slides her

De mange aktivitetstilbud

Coastaludvalget kunne i det udleverede materiale, gøre reklame for årets planlagte CoastalCamps.
Dem kan du læse om her

Miljøudvalget kunne i det udleverede materiale, fortælle om en vandsparespris, samt om arbejdet i de lokalefriluftsråd.
Derudover så var der også en flyer omkring vores samarbejde med Dansk Sejlunion og Dansk Kano og Kajak Forbund, Blå Ambassadører.

Pararoningudviklingsudvalget havde med en stand, budskabet om at der i roklubberne skal være plads til alle. Desuden var en del fra udvalget mødt op, for at fortælle mere om foreningen af roning og det at have et handicap.
Se deres flyer her.

LDKU – Kaproning og træning i inrigger præsenterede deres aktiviteter for sæsonen 2024, og der er flere at tage af.
Du kan få det fulde overblik her.

Det er bl.a.:
Stevns Klinteløb – vender tilbage i 2024, datoen er d. 3. august, og alle er velkomne.
Marstal Roklub – inviterer til Ærø Rundt d. 20. juli, en tur på 65km, som kan gennemføres i coastal eller inrigger.
Læs om regattaen her

Sikkerhedsudvalget skal i gang med at udarbejde en Safety Code. Derfor inviterer de, interesserede til at deltage i dialogen.
Læs mere om det her

Sejl Sikkert og rosportens to Sejl Sikkert ambassadører var på pletten, for at fortælle mere om arbejdet med at uddanne flere ambassadører fra rosporten, som kan tage ud i klubberne og rådgive om sikkerhed.
Se deres præsentation

Tur og motion har i år fået fremstillet en ny plakat, som viser hvor de udstationerede både ligger. Plakaten (se den her) blev uddelt på HGF, men kan eftersendes mod betaling af porto. Kontakt Bianca, [email protected]

Sibenik-Rowing, forbundets nyeste medlemsklub, med postnummer i Kroatien, kunne fortælle lidt om den nye roklub med inriggere i Kroatien, hvor konceptet ligner Tolo Roklub.
Læs mere om klubben her

Sønderjysk Regattaforening har mange gode tilbud i sæsonen 2024, både Haderslev Regatta, men også Hejsager Beach Ocean Race, hvor der vil være mulighed for at dyste i disciplinen Beach Sprint.

Udover de mange udvalg, så havde deltagerne også mulighed for at få en snak med Peter Froskov, som er direktør i rosportens eget selskab Eurow.
Se hvad Eurow sælger her

Også All4Rowing var tilstede og viste nogle af alle de produkter, som kan købes hos dem, frem til de fremmødte.
Du kan se hele udvalget her