wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Vil du med og være en del af holdet?

Dansk Forening for Rosport og Danmarks Rocenters landshold står på tærsklen til en ny olympiade. Arbejdet med at bygge det sportslige koncept og rammerne omkring satsningerne frem mod de Olympiske Lege i 2028 i Los Angeles er godt i gang. Vores landshold deltog med en rekordstor delegation ved Legene i Paris, men vendte desværre, i uvant stil, hjem herfra uden medaljer. Til at løfte dansk roning tilbage i den absolutte verdenselite søger vi derfor en landstræner med ansvar for arbejdet med de allerdygtigste danske atleter.

Jobbeskrivelse

Som institution arbejder Danmarks Rocenter ud fra en strategi hvor forpligtende fællesskaber er et bærende element. På grund af eliteidrættens præmis om at flytte sig helt til grænsen af det fysisk og psykisk mulige, påtager alle i strukturen et stort ansvar for det hele menneske. Som landstræner skal du derfor kunne coache og vejlede atleterne i en motiverende relation hvor professionalisme, ordentlighed og tillid er grundsten for sportslig udvikling.

Du skal som ansøger kunne fremvise stærke rofaglige kompetencer indenfor de tekniske og fysiske aspekter i rosporten. Erfaring fra udenlandske ro-elitemiljøer vægtes som en fordel ligesom du tydeligt og underbygget skal kunne redegøre for din trænerfilosofi. Du vil få en nøglerolle i udviklingen af det koncept og de træningsmetoder som landsholdets fremtidige succes skal bygges på.

En del af jobbet kræver tætte samarbejdsrelationer med det øvrige team i Danmarks Rocenter, med Team Danmarks stab af eksperter indenfor sportsfysiologi og sportspsykologi og fysioterapi samt forbundets talentcentre og kraftcentre. I denne matrix omkring landsholdsprojekterne er det betydningsfuldt, at du har stærke kommunikative kompetencer og besidder en stor forståelse for gruppedynamikker og ledelse i et elitemiljø.

Din baggrund:

  • Har relevant træneruddannelse og er indstillet på videreuddannelse
  • Har international trænererfaring
  • Har erfaring med træningsplanlægning og holdsætning

Som person håber vi du:

  • Er optimistisk og positiv i dit møde med andre mennesker
  • Har personlig gennemslagskraft
  • Er god til at kommunikere i både skrift og tale
  • Trives med en del rejseaktivitet i Danmark og udland

Ansættelsesvilkår:
Din daglige arbejdsplads er på Danmarks Rocenter, Skovalleen 40 i Bagsværd. Stillingen er en fuldtidsstilling og du skal være parat til at arbejde udenfor almindelig arbejdstid i hverdage og weekender.

I løbet af året er landsholdet på træningslejre i udlandet og deltager ved flere regattaer i både ind- og udland, hvor det er forventet at du deltager. Der er 50-75 rejsedage om året, dog skal man forvente flere rejsedage i OL-sæsonen.

Lønniveau:
Løn efter kvalifikationer

Kontaktperson:
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sportschef Thor Juul Kristensen, find kontaktoplysninger her på siden (i bunden / til højre)

Sidste ansøgningsfrist:
31. oktober 2024 kl. 12:00.
Ansøgninger bedes sendt til sportschef Thor Juul Kristensen på [email protected]

Ansættelsessamtaler:
Uge 45

Opstart:
Snarest muligt