Følg med når 18 danske roere er i Račice, Tjekkiet for at ro U23 VM
U23 VM-bronze til Bastian Secher fra Roskilde Roklub

Livestream fra mesterskaberne

Opdatering søndag kl. 13.20

I BM1x ror Bastian Secher (Roskilde) en bronzemedalje hjem til Danmark i en A-finale hvor han var godt med feltet hele vejen.

Bastian Secher med sin træner Frederik Secher

Opdatering søndag kl. 10.20

I BLM1x slutter Rasmus Lind (Sorø) på andenpladsen i B-finalen, med kun 0.19 hundrededele til USA der vandt løbet. Dermed bliver Rasmus’ placering ved mesterskaberne en samlet ottendeplads.

Opdatering søndag kl. 09.55

Oliver Tolstrup Christensen (Roskilde) og Magnus Erik Timm (DSR) sætter punktum for deres deltagelse i mesterskaberne med en femteplads i B-finalen. Dette giver dem en samlet placering ved mesterskaberne som nr. 11.

Opdatering lørdag kl. 14.55

I BLM4x ror Rasmus Søndergaard Konnerup (Hadsund), Johan Poulsen, Magnus Quaade Oddershede (begge Bagsværd) og Marcus Villiam Lyngesen (Holstebro) en sejr hjem i B-finalen, hvilket giver dem en overall syvendeplads ved mesterskaberne.

Opdatering lørdag kl. 14.50

I BM2- slutter Holstebro-herrerne Casper Lindballe Pedersen og Tobias Bork Kristensen på sidstepladsen i B-finalen. Det giver dem en samlet placering ved mesterskaberne som nr. 12.

Opdatering lørdag kl. 14.45

BW2-med Mette Køchs Nielsen og Cecilie Brünnich Sørensen (DSR) ror en flot slutspurt i deres B-finale, og sætter Ukraine af og sikrer sig førstepladsen. Dermed bliver deres samlede placering ved mesterskaberne en syvendeplads.

Opdatering lørdag kl. 12.45

I BM1x ror Bastian Secher (Roskilde) en andenplads hjem i semifinalen, og dermed sikrer han sig en plads i søndagens A-finale.

Opdatering lørdag kl. 11.50

I BM2x slutter Oliver Tolstrup Christensen (Roskilde) & Magnus Erik Timm (DSR) på sidstepladsen i deres A/B-semifinale, hvilket sender dem i søndagens B-finale.

Opdatering lørdag kl. 11.20

Rasmus Lind (Sorø) slutter på fjerdepladsen i A/B-semifinalen, hvilket sender ham i søndagens B-finale.

Opdatering lørdag kl. 10.50

Sofie Halling Vikkelsøe (Odense) slutter på tredjepladsen i BW1x i sin C-finale, efter en stærk slutspurt. Hvilket giver hende en samlet 15. plads ved mesterskaberne.

Opdatering lørdag kl. 10.15

I BLW1x slutter Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) på fjerdepladsen i C-finalen, i et løb hvor hun var forrest i feltet frem til 1000m-mærket. Dermed bliver hendes placering ved mesterskaberne overall en sekstendeplads.

Opdatering fredag kl. 15.25

I BW1x roede Sofie Halling Vikkelsøe en andenplads hjem i C/D-semifinalen, med en flot slutspurt. Det betyder at hun i morgen, lørdag, skal ro C-finale kl. 10.35.

Danmark er ikke kun repræsenteret blandt roerne i Račice, den danske dommer (og medlem af HB) Kasper Haagensen er i Tjekkiet for at være dommer ved mesterskaberne. Og han har fanget starten i BM2x opsamlingsløbet, hvor Oliver Tolstrup Christensen (Roskilde) og Magnus Erik Timm (DSR) vandt og gik videre til A/B-semifinalen, så den kan du se i videoen herunder.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Dansk Forening for Rosport (@roning.dk)

Opdatering fredag kl. 11.50

BM2- med Casper Lindballe Pedersen og Tobias Bork Kristensen (Holstebro) sluttede på sjettepladsen i deres A/B-semifinale, hvilket sender dem i B-finalen lørdag kl. 14.40.

Opdatering fredag kl. 11.30

Sofie Halling Vikkelsøe (Odense) i BW1x sluttede på tredjepladsen i opsamlingsløbet, hvilket sender hende i C/D-semifinalen i eftermiddag.

Opdatering fredag kl. 11.00

Bastian Secher (Roskilde) vandt sin kvartfinale i BM1x og dermed er han videre til A/B-semifinalen lørdag

Opdatering fredag kl. 10.30

Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) slutter på fjerdepladsen i BLW1x opsamlingsløbet og skal derfor ro C-finale kl. 10.05 lørdag.

Opdatering fredag kl. 10.00

BM2x med Oliver Tolstrup Christensen (Roskilde) og Magnus Erik Timm (DSR) vandt deres opsamlings løb foran Rumænien og Estland, de er dermed videre til A/B-semifinalen lørdag.

Opdatering torsdag kl. 19.10

Dansk tidsplan for fredag:

BM2x med Oliver Tolstrup Christensen (Roskilde) og Magnus Erik Timm (DSR) ror opsamling kl. 09.50

BLW1x med Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) ror opsamling kl. 10.15

BM1x med Bastian Secher (Roskilde) ror kvartfinale kl. 10.50

BW1x med Sofie Halling Vikkelsøe (Odense) ror opsamling kl. 11.20

BM2- med Holstebro-herrerne Casper Lindballe Pedersen og Tobias Bork Kristensen ror A/B-semifinale kl. 11.40

Opdatering torsdag kl. 13.30

BW2-med Mette Køchs Nielsen og Cecilie Brünnich Sørensen (DSR) slutter på tredjepladsen i deres opsamling, hvilket sender dem i lørdagens B-finale.
BM2- med Holstebro-herrerne Casper Lindballe Pedersen og Tobias Bork Kristensen laver en fantastisk spurt til slut i deres opsamling, hvilket sikrer dem en tredjeplads og en billet videre til A/B-semifinalen fredag.
BLM4x med Rasmus Søndergaard Konnerup (Hadsund), Johan Poulsen, Magnus Quaade Oddershede (begge Bagsværd) og Marcus Villiam Lyngesen (Holstebro) slutter på tredjepladsen i deres opsamling, hvilket sender dem i lørdagens B-finale.
BW4x med Bagsværd-damerne Astrid Højgaard og Marie Ramm samt Ingrid Bo Andersen (Roskilde) og Karen Mortensen (Holstebro) slutter på fjerdepladsen i opsamlingsløbet og skal derfor ro C-finale lørdag.

Opdatering torsdag kl. 11.40

Sidste danske båd er igennem indledende.

BW1x med Sofie Halling Vikkelsøe (Odense) sluttede på tredjepladsen i sit indledende løb hvor kun vinderen gik direkte videre, så hun skal en tur omkring opsamling fredag.

Opdatering torsdag kl. 10.40

De to første, danske både har nu været i aktion.

BM2x med Oliver Tolstrup Christensen (Roskilde) og Magnus Erik Timm (DSR) ror en andenplads hjem i deres indledende løb, det sender dem en tur omkring opsamlingen, da der kun var en semifinaleplads på højkant.
BLW1x med Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) roede en femteplads hjem i sit indledende løb, hvilket også sender hende i opsamling.

Opdatering onsdag kl. 17.40

Den danske tidsplan for torsdag ser ud som følger:

Kl. 10.10 ror BM2x med Oliver Tolstrup Christensen (Roskilde) og Magnus Erik Timm (DSR) deres indledende løb.
Kl. 10.20 ror BLW1x med Kristine Søndergaard Hansen (KVIK) hendes indledende løb.
Kl. 11.25 ror BW1x med Sofie Halling Vikkelsøe (Odense) sit indledende løb.

Opsamlingsløbene er:

BW2- ror kl. 12.40
BM2- ror kl. 12.50
BLM4x ror kl. 12.55
BW4x ror kl. 13:00

Opdatering, onsdag kl. 17.20.

Alle onsdagens løb med dansk deltagelse er nu overstået, og fire mandskaber skal en tur i torsdagens opsamling, mens to både er direkte videre til hhv. kvart- og A/B-semifinale.

BW2-med Mette Køchs Nielsen og Cecilie Brünnich Sørensen (DSR) roede sig til en fjerdeplads i deres indledende løb, hvilket sender pigerne i opsamling torsdag.
BM2- med Holstebro-drengene Casper Lindballe Pedersen og Tobias Bork Kristensen sluttede på femtepladsen i deres indledende løb, og skal derfor ro opsamling torsdag.
BLM4x med Rasmus Søndergaard Konnerup (Hadsund), Johan Poulsen, Magnus Quaade Oddershede (begge Bagsværd) og Marcus Villiam Lyngesen (Holstebro) slutter på tredjepladsen og skal derfor også en tur omkring opsamling torsdag, da kun de to hurtigste både gik direkte til A-finalen.
BW4x med Bagsværd-pigerne Astrid Højgaard og Marie Ramm samt Ingrid Bo Andersen (Roskilde) og Karen Mortensen (Holstebro) slutter på fjerdepladsen i deres indledende løb, og skal ro opsamling torsdag kl. 13:10.
BLM1x med Rasmus Aagreen Lind (Sorø) roede en sikker andenplads hjem i sit indledende løb, hvilket sender ham i lørdagens A/B-semifinale.
BM1x med Bastian Secher (Roskilde) er mindst lige så sikker i sin erobring af andenpladsen i hans indledende løb, og dermed er han videre til kvartfinalen på fredag.

Et opslag delt af Soroe Rowing (@soroerowing)