wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Lokale Skole OL stævner med roning popper op landet over. Roklubber går til arrangøropgaven med krum hals.

Efter at skoleroningskonkurrencen Danmarks Stærkeste Klasse er blevet en del af Skole OL, er der sat gang i mange nye og spændende aktiviteter landet over. Den helt store forskel fra de foregående år, er at finalestævnet i Danmarks Stærkeste Klasse afholdes på Aarhus Stadion sammen med finalerne i atletik, bueskydning, svømning og e-sport. Det bliver en kæmpe idræts-fest – og vi glæder os til at vise roning frem for det store publikum!

Ude lokalt sker der også store forandringer. Flere roklubber har meldt sig på banen til at arrangere et lokalt Skole OL ro-stævne sammen med DFfR. På den måde sikrer vi, at endnu flere skoleelever får muligheden for at opleve den fantastiske stemning ved en indendørs regatta. Nogle steder i landet har atletikklubber og kommuner taget initiativ til multi-event stævner, hvor der konkurreres i flere forskellige idrætsgrene til det samme stævne. Det er helt tydeligt at mærke, at kommunerne er ekstra interesserede i de idrætter, der er en del af Skole OL. Skole OL er et kvalitets-stempel, og gør det lettere for kommunerne at prioritere mellem de mange idrætstilbud der kan være.

Det er dejligt at mærke den store opbakning fra så mange roklubber landet over. Der bliver gået til opgaven med krum hals, og sammen gør vi roning til en tilgængelig skoleidræt, som endnu flere skoler forhåbentlig vil sætte på skoleskemaet fremover.

Oplev stemningen fra sidste års landsfinale i Danmarks Stærkeste Klasse