wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Fortæl os om jeres ”grønne historier”. De bedste bliver indstillet til FISAs miljøpris

En smart klimasikring af havnefronten, der ikke skæmmer og samtidig er effektiv. Et energineutralt klubhus. Eller noget enkelt som en affaldsindsamling. Fortæl os om de grønne indsatser I er stolte af i din klub, og som kan tjene til inspiration for andre.

FISAs Miljøpris tildeles årligt til en national forbund, klub, arbejdsgrupper eller lignende, der har implementeret et innovativt projekt eller initiativ med en klar og positiv miljøeffekt, eller som løbende demonstrerer sund bæredygtighedspraksis i deres aktiviteter.

Udfyld formularen senest 20.09.2019, hvorefter DFfR hjælper med den endelige nominering til FISA.

I forbindelse med roernes forpligtelse til at fremme bedre rammer for natur og vandmiljøet, har FISA oprettet en Sustainability award (miljøpris). En pris som skal anerkende dem, der gør en indsats for at hjælpe naturen hvori roernes aktiviteter udfoldes.

FISAs Miljøpris tildeles årligt til et national forbund, klub, arbejdsgruppe eller lignende, der har implementeret et innovativt projekt eller initiativ med en klar og positiv miljøeffekt, eller som løbende demonstrerer sund bæredygtighedspraksis i deres aktiviteter.

Projektet skal fokusere på et eller flere af de principper, der er fremhævet under FISAs bæredygtighedspolitik og skal kunne vise konkrete, positive resultater.

Fristen for udfyldelse af denne formular er den 20. september 2019.

For at gøre det muligt for os at vurdere dit projekt så grundigt som muligt, bedes du besvare alle nedenstående spørgsmål og give så meget understøttende dokumentation (billeder, pressemeddelelser o.l.) som muligt.