wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Esbjerg Roklub satser på rospinning

I vinduerne ud mod Fiskerihavnsgade hænger plakater for roning, kajak og kajakpolo, som er klubbens tre etablerede discipliner. Nu kommer der en ny plakat op. Rospinning er klubbens nye fjerde disciplin, og det vækker opmærksomhed ikke bare blandt klubbens medlemmer.

”…Vi har taget udgangspunkt i en af de pressemeddelelser vi fik stillet til rådighed af DFfR via vores klubudviklingsforløb. Jeg tilpassede teksten så den ramte netop os, og det vi kan tilbyde i Esbjerg Roklub. Vores rospinning instruktør Henning Brodde tog dialogen med lokalavisen og de bragte den for godt 14 dage siden. Nu har vi allerede 10 henvendelser fra nye, der vil prøve kræfter med rospinning” fortæller klubbens kasserer Søren Abildtrup, der også er rospinninginstruktør. ”Efter avisomtalen er der nye potentielle medlemmer på alle vores hold”.

Blandt klubbens 5 rospinning er der en fantastisk iver. ”…Vi har 9 pladser på vores 4 hold om ugen. Hvis det viser sig, at interessen bliver større så laver vi hurtigt nogle nye hold. Rospinning virker. Både på at få gang i eksisterende medlemmer. At holde liv i klubben om vinteren og nu også på at tiltrække nye medlemmer.
Vi har fået et velmenende ”skub” af DFfR, og det har sat os i gang. Vores opgave er at gribe alle boldene.
Får vi bare 10-12 nye medlemmer i den kommende vinter så har vi nået vores mål og er yderst tilfredse. Lige nu ser det ud til at være et meget overkommeligt mål” afslutter Søren Abildtrup.

Er du interesseret i at vide, hvordan rospinning kan bruges til fastholdelse og rekruttering af medlemmer, så tag fat i en af DFfRs udviklingskonsulenter.

 • Læs mere om DFfRs ergometertræneruddannelse
  Klik her
 • Læs mere om klubudvikling
  Klik her
 • Kontakt:
  Anna Karina Gravad
  Projektleder
  Tlf.: +45 21 26 89 82