wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Efterspørgslen på de udstationerede både i Danmark er stadig høj

Som langtursroer i Danmark, er du godt stillet, rigtig godt faktisk, for udover de mange søer, kilometer kyst og roklubber godt fordelt i hele landet, så har du også mulighed for at benytte forbundets udstationerede både. Og netop disse, har de seneste år, været meget populære blandt de danske roere – sæsonen 2024 tegner ikke til at blive en undtagelse.

Der er allerede fuld gang i planlægning af den kommende rosæsons langture i rigtig mange danske roklubber, og foruden så godt som fuld belægning på de to både, der nu på tredje år er udstationerede i Dalsland, Sverige, kan vi her op til sæsonstarten notere hele 45 både bestilt til spændende ture rundt om i Danmark.

De udstationerede både bor, i Danmark, i Nakskov Roklub på Lolland, i Nykøbing Sjælland Roklub på Nordvestsjælland, i Svendborg på Sydfyn, Sønderborg i Sønderjylland, i Skive i Nordjylland, i Vordingborg på Sydsjælland og Rudkøbing på Langeland. Derudover har vi også en coastalbåd placeret i Thorsminde og en i Esbjerg.

Du kan altid se her, hvornår hvilke både allerede er optaget

Måske har du også i din klub allerede set årets nye plakat for de udstationerede både?
I Dalsland, Sverige, har vi stadigvæk kun én eneste båd i én uge ledig i sluse-sæsonen, nemlig i uge 31.
Herudover er der ledige dage både i sidste halvdel af maj/start juni, startende med pinsen (18.-20. maj) og herefter fra 21.05 – 02.06. Efter slusesæsonen er der muligheder fra 01.-04. og fra 12.-15. september, altså uden slusemulighed – men med flot sensommervejr endnu, og til ”danske priser”, nemlig kr. 165 pr. båd pr. dag.

Coastal-nyt: Den udstationerede Coastal 4x+ ÆGIR (firer med styrmand), der tidligere har været i Thorsminde og i Kolding er nu havnet i Esbjerg, hvorfra den kan lejes. Dette kan du læse meget mere om her.
Samtidig inviterer Esbjerg Roklub til en spændende Coastal dag ved Vejers Strand på den jyske vestkyst nord for Esbjerg lørdag den 3. august, hvor alle er velkomne til at komme og opleve, hvordan en coastal båd fungerer – find invitationen her.

God fornøjelse med den nye rosæson!