wave Created with Sketch.
I Esbjerg Roklub kan du booke en udstationeret Coastalbåd (C4x+) Roklub

Esbjerg Roklub
Maritimt Center, Esbjerg Strand 10, 6700 Esbjerg

Tilsynsførende for DFfRs udstationerede båd i Esbjerg Roklub:
Kurt Hansen
E-mail: [email protected]
Tlf.: 2985 5625

Udstationeret coastalbåd i Esbjerg Roklub

Ægir – C4x+ med kulfiberårer inkl. manuelt oppustelige redningsveste.


Overnatningsmuligheder

Overnatning i Esbjerg Roklub er ikke mulig.
Vi har et sommerhus i Marbæk Plantage, Sjelborggårds Vej 38, 6710 (I Ho bugt og der kan roes til huset) – ca. 16 km nord for Esbjerg med plads til 5 overnattende + telte.
Vilkår for brug af huset aftales med tilsynsførende.

Anden overnatningsmulighed er Danhostel Esbjerg (Vandrehjemmet)
Book online: https://danhostelesbjerg.dk/
Vandrehjemmet ligger midt i Esbjerg’s Sports- og Eventpark med bl.a. Svømme-stadion Danmark. Fra Vandrehjemmet er der ca. 15 min. gang til Esbjerg Roklub og ca. 20 min til centrum. Det er altid en god ide med en plan B ved Vesterhavet. Det kan f.eks. være køretur til Blåvand eller Ribe. Cykeltur på Fanø (cykler kan lejes) eller besøg på Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg.

Turen til Esbjerg kan evt. også kombineres med rotur på Ribe Å og/eller Varde Å. (kontakt disse klubber).

Særlige forhold:
Adgangen til roning fra Esbjerg sker via udsejling fra Maritime Center. Maritime Center er placeret på en kunstig ø, og adgang til ro farvandet sker igennem en port ud til ro farvandet. Roning fra Esbjerg og ud på Vesterhavet afhænger meget af roernes faglige og tekniske formåen og kunnen, ligesom vejr, vind, strøm og bølger selvfølgelig sætter dagsordenen. Men det giver også en fantastisk naturoplevelse. Esbjerg Roklub er villige til at give sæl-garanti på alle ture – det kan være enkelte eller flokke på 100-200 stk. når de ligger på sandbankerne. Vil I ro Fanø rundt eller op i Ho Bugt er det vigtigt at tjekke tidevandet inden planlægning.

Kontakt evt. tilsynsførende inden I fastsætter dato.
Langs havnen er der mulighed for at se olierig, vindmølleskibe mm. Esbjerg, der markedsføres som Danmarks energimetropol, er verdens største udskibningshavn for vindmøller. Den gamle skipperby Nordby og Sønderho på Fanø, med dens mange stråtækte huse, bringer dig igen tilbage i tiden.
Gå på opdagelse i området
På det interaktive kort https://map.krak.dk/m/9GEIg, kan du gå på opdagelse i farvandet omkring klubben.