wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Tilmeldingen er åben, og fra og med i år er der mulighed for at vinde forbundsmesterskabsmedaljer

1. september 2018 bliver Rødvig fyldt med coastalentusiaster!

DFfRs coastaludvalg og Roklubben Stevns byder velkommen til dette års Coastal DM, og allerede nu kan du udforske den bane, som der skal konkurreres på den 1. september 2018. Hent den i højre side.

Det er ikke særlig lang tid siden det blev offentliggjort, at fra og med afholdelsen i 2018 bliver Danish Open Coastal Rowing officielt et forbundsmesterskab. Så i år er der vaskeægte forbundsmedaljer på højkant. Regattaen er åben for udenlandske hold, men det er alene danske hold der vil kunne kalde sig danske forbundsmestre.

Udover at være coastalkaproningens danske højdepunkt, så er Danish Open Coastal Rowing også officielt udtagelsesmesterskab for de danske roere, som ønsker at deltage  i dette års Coastal VM, der afholdes i Victoria, British Colombia, Canada i oktober.

Garanti for en god oplevelse og spændende konkurrence

Allerede nu er der flere udenlandske hold tilmeldt til mesterskaberne, og der er garanti for at tilskuere kommer til at opleve spændende løb. Roklubben Stevns har lagt sig i selen for, at deltagere og tilskuere får en fantastisk dag i Rødvig.

Alle kan være med til Danish Open Coastal Rowing / DM Coastal Rowing, og banen som Roklubben Stevns planlægger at sætte op, bliver både udfordrende og spændende at dyste på. I højre side kan du komme direkte til regattahæftet, hvor du kan se hvilke løb, der er mulighed for at stille op i, og samtidig tilmelde dig. Som noget nyt i år, er dobbelt coastal mix officielt på programmet til VM, og selvfølgelig er den klasse også en del af det officielle forbundsmesterskab i coastalroning.

Det bliver spændende at se hvem der skal på podiet i år!