wave Created with Sketch.
Se alle nyheder
Deltag i årets TU Cup og vær med i konkurrencen om en AVE single sculler

Selv om Corona har forpurret store dele af kaproningssæsonen, så er der med den nye hovedpræmie i TU Cuppen virkelig kommet noget at træne for blandet alle landets klubber med ungdomskaproere.

Den tidligere olympiske mester Thomas Ebert er blevet forhandler af coastal og outrigger både, og har doneret en sprit ny junior single sculler som hovedpræmie.

”…Jeg vil inderligt gerne støtte unge menneskers engagement i TU Cuppen og forhåbentlig være med til at motivere dem til at blive ved med at ro. Fra min egen tid på Guldfireren ved jeg, at de er ekstremt motiverende at have et mål at træne efter. Jeg håber, at en AVE Single sculler kan give mange unge blod på tanden og komme til start og lægge ekstra kræfter i træningen.”

Siger Thomas Ebert, importør af AVE både i Danmark.

Alle deltagende klubber i TU Cup løb får ét lod pr. start. Efter sæsonens sidste TU Cup løb udtrækkes et lod af samtlige årets lodder

Regattaer
Der vil blive afholdt TU Cup løb ved følgende regattaer:

  • Holstebro Regatta (1 dag)
    Lørdag er TU Cup løbene afløst af årgangsmesterskaberne. Der er derfor kun TU Cup løb søndag!
  • Brabrand (1 dag)
  • DM, Bagsværd (1 dag)

Kaproningsudvalget har besluttet TU Cuppen bliver afholdt, at så længe sæsonen 2020 giver mulighed for mindst tre regattadage. Skulle en regattadag falde bort, bortfalder årets TU Cup også. I dette tilfælde vil præmien blive udsat til næste år.

Find link til det fulde reglement i højre side/i bunden af siden her.